Evenimentul Zilei > Actualitate > Julio Iglesias s-a căsătorit
Julio Iglesias s-a căsătorit

Julio Iglesias s-a căsătorit

Cântăreţul Julio Iglesias a decis să pună capăt burlăciei şi s-a căsătorit, la Marbella, cu fostul model german Miranda Rijinsburger, cea care i-a fost alături timp de 20 de ani.

Artistului în vârstă de 66 de ani şi soţiei sale, de 44 de ani, le-au fost alături, în cadrul unei ceremonii discrete, cei cinci copii şi alţi doi martori. Potrivit presei spaniole, ceremonia a fost urmată de o slujbă tradiţională catolică în capela situată în apropierea unei ferme din Malaga.

Julio şi Miranda s-au cunoscut în Indonezia, în 1990. Cuplul are cinci copii – Miguel, în vârstă de 13 ani, Rodrigo, 11 ani, gemenele Cristina şi Victoria, de 9 ani, şi pe micuţul Guillermo, în vârstă de trei ani.

Cântăreţul spaniol a mai fost căsătorit cu Isabel Preysler, cu care a avut trei copii: Chabeli, în vârstă de 38 de ani, Julio Jr. de 37 de ani şi Enrique, de 35 de ani.
La începutul acestui an, Julio, care, de-a lungul celor 40 de ani de carieră a vândut peste 200 de milioane de discuri, a vorbit dechis despre dragostea sa pentru Miranda.

“Mi-au făcut plăcere cei 20 de ani frumoşi alături de Miranda, pe care o iubesc foarte mult”, a declarat cântăreţul.

<object width=”480″ height=”385″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/GquTOv-Dr08?fs=1&hl=en_US” /><param name=”allowFullScreen” value=”true” /><param name=”allowscriptaccess” value=”always” /><embed src=”http://www.youtube.com/v/GquTOv-Dr08?fs=1&hl=en_US” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”480″ height=”385″></embed></object>