Judecătoare condamnată la 4,5 ani de închisoare

Judecătoare condamnată la 4,5 ani de închisoare

Judecatoarea Georgeta Buliga de la Curtea de Apel Iaşi a fost condamnată definitiv la patru ani şi jumătate de închisoare. Ea a fost acuzată de luare de mită şi trafic de influenţă. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a respins, recursul fostei judecătoare la condamnarea decisă de Curtea de Apel Bacău în luna mai.

Buliga este arestata preventiv din noiembrie 2010, perioada care se va deduce din pedeapsa decisa de ÎCCJ. Imediat după arestare, Buliga a făcut cerere de pensionare însa decretul nu a fost semnat de către şeful statului.

Bani pentru câştig de cauză Procurorii DNA au trimis-o în judecata, în decembrie 2010, pe judecatoarea Georgeta Buliga, de la Curtea de Apel Iasi. Potrivit DNA, în februarie 2010, Georgeta Buliga, a cerut şi primit de la Liviu Popescu suma de 4.000 de euro, sustinând că banii sunt pentru colegele sale de complet, judecatoare la aceeaşi instanţă. Banii au fost pretinşi şi primiţi pentru ca Popescu să obţină câştig de cauză într-un proces civil de partaj. Georgeta Buliga a fost prinsă în flagrant pe 27

Ne puteți urmări și pe Google News