Jose Carreras vine la Bucuresti

Jose Carreras vine la Bucuresti

Celebrul tenor spaniol va canta, acompaniat de Orchestra Nationala Radio, la un dineu caritabil.

Jose Carreras revine pentru a treia oara in Romania si va concerta pe 3 iulie, la Palatul Parlamentului, la Gala filantropica Charity Dinner, ale carei fonduri vor fi donate organizatiei umanitare United Way Romania.

„Va fi un dineu exclusivist, la care vor participa maximum 1.000 de persoane, insa cu siguranta va fi un eveniment despre care se va vorbi multa vreme”, a precizat Kurt Strhmayer, general manager al hotelului Marriott, unul dintre organizatorii evenimentului. Acesta a anuntat ca o masa de zece persoane va costa 5.000 de euro, dar vor fi vandute si bilete individuale.

Celebrul tenor spaniol va sustine un concert de o ora si va fi acompaniat de Orchestra Radio. Cu ceva vreme in urma, reprezentantii LA Entertainment, una dintre companiile organizatoare (condusa de Luminita Anghel) au anuntat si participarea lui Michael Bolton la Gala Charity Dinner. „Ne-am gandit la un concert cu Pavarotti, Domingo si Carreras, insa acest lucru nu a fost posibil.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ulterior am negociat cu managementul lui Michael Bolton, insa costurile ni s-au parut mult prea mari si nu s-ar mai fi potrivit cu scopul nostru”, a explicat Bogdan Fraedrich, de la LA Entertainment. Acesta nu a dezvaluit onorariul primit de Carreras, dar a precizat ca suma, desi importanta, e mult mai mica decat cea perceputa in mod obisnuit de artist.

Carreras incheie „Festivalul luminii”

Ca eveniment adiacent al acestui dineu caritabil, in perioada 2-8 iulie va avea loc Festivalul Luminii, in cadrul caruia vor avea loc show-uri de lumini si proiectii spectaculoase pe cateva cladiri importante din Romania: Palatul Parlamentului, Castelul Peles si Castelul Bran. United Way, beneficiarul fondurilor colectate in urma Galei, este o organizatie mondiala infiintata in urma cu 120 de ani, care isi  desfasoara activitatea in Romania incepand din 2004. Organizatia va distribui banii colectati celor 21 de fundatii caritabile cu care colaboreaza la noi in tara.

Mihaela Radulescu este ambasadorul United Way in Romania, iar printre personalitatile care si-au oferit sprijinul se numara Catalin Botezatu, Radu Florescu (Saatchi&Saatchi), Luminita Anghel, Dana Deac.