Evenimentul Zilei > Actualitate > Jill Biden, Prima Doamnă a Americii, a ieșit în public. A vorbit despre divorț
Jill Biden, Prima Doamnă a Americii, a ieșit în public. A vorbit despre divorț

Jill Biden, Prima Doamnă a Americii, a ieșit în public. A vorbit despre divorț

Jill Biden, soția lui Joe Biden, a acordat primul interviu de când s-a mutat la Casa Albă și a vorbit despre divorțul de fostul soț.

Jill Biden, soția lui Joe Biden, a acordat primul interviu în calitate de Primă Doamnă a Americii. În vârstă de 69 de ani, partenera liderului de la Casa Albă a discutat cu Kelly Clarkson. În cadrul interviului au fost abordate subiecte ce țin de educație și cercetare medicală. S-a discutat și despre vindecarea națiunii, despre despărțiri.

Kelly Clarkson, gazda show-ului, a divorțat de Brandon Blackstock în iunie 2020, după șapte ani de căsnicie. Jill Biden a vorbit și ea despre divorțul ei. Petrecut în anul 1975, atunci când ea s-a desărțit de Bill Stevenson. „Știi, mama îmi spunea mereu că lucrurile vor arăta mai bine mâine. Încearcă să iei fiecare zi pe rând, și lucrurile se vor îmbunătăți.” A afirmat Prima Doamnă a Americii.

Jill Biden, despre conjunctura prin care a ajuns să-l cunoască pe Joe Biden

Ea a remarcat faptul că, dacă nu ar fi divorțat, nu ar fi avut cum să-l cunoască pe Joe Biden, actualul președinte al Statelor Unite ale Americii. „Mă uit în urmă la asta și cred că, dacă nu aș fi divorțat, nu l-aș fi întâlnit pe Joe. Nu aș avea frumoasa familie pe care o am acum. Deci chiar cred că lucrurile se întâmplă spre bine.”

Referitor la divorț, ea i-a spus lui Kelly Clarkson. „Cu timpul, nu știu cât a durat la tine, te vindeci și vei fi surprinsă. Și abia aștept să vină ziua aceea și pentru tine.”

Soția lui Joe Biden a mai precizat că este o persoană activă, care iubește să facă mișcare pentru a se menține în formă. „Alerg, merg cu bicicleta. Îmi limpezește mintea. Așa că este foarte important pentru mine, și cred că toate femeile ar trebui să aibă așa ceva, nu trebuie să fie neapărat exerciții fizice. Deși, cred că ar fi bine să fie. Important e să-ți acorzi un moment pentru tine.”