Evenimentul ZileiMondenJean-Paul Belmondo actorul care nu s-a plictisit în România. Ce boroboațe a făcut

Jean-Paul Belmondo actorul care nu s-a plictisit în România. Ce boroboațe a făcut

Jean-Paul Belmondo actorul care nu s-a plictisit în România. Ce boroboațe a făcut
Jean-Paul Belmondo este unul dintre cei mai iubiți actori francezi, alături de bunul său prieten de o viață, Alain Delon. Unul frumos, cu ochi albaștri, altul mai puțin arătos, cu buze prea mari și nas spart, ca al boxerilor. S-au distrat pe cinste toată viața!

Jean-Paul Belmondo are acasă un adevărat clan

Jean-Paul Belmondo a împlinit 88 de ani, pe 9 aprilie. Este o legendă a filmului francez, alături de bunul său prieten de o viață, Alain Delon (85 de ani). Anii au trecut frumos pentru cei doi, iar Bébel a fost sărbătorit de întreg clanul Belmondo.

De ziua lui, Bébel fost înconjurat de copiii săi Paul și Florence, frații și nepoții săi. Legenda cinematografiei franceze a fost înconjurată de întregul său clan, inclusiv de fratele său mai mare Alain (90 de ani) și de nepoții săi, Alessandro, Annabelle, Giacomo, Victor și Stella Belmondo. A profitat de ocazie pentru a sufla câteva lumânări pe tortul său.

Viața lui poate fi scrisă în mai multe volume.  A apărut în 1960, când la modă erau actorii frumoși. Jean-Paul Belmondo era departe de aceste ”icoane”, dar era un anti-erou. Mereu pus pe șotii, năbădăios, chiar obraznic.

Citiți articolul scris de Marina Dohi, integral, în Rețete și vedete


Accesează: