Evenimentul Zilei > Actualitate > Pascal îl pune în gardă pe Bute: „Pe mine m-au durut loviturile lui Froch”
Pascal îl pune în gardă pe Bute: „Pe mine m-au durut loviturile lui Froch”

Pascal îl pune în gardă pe Bute: „Pe mine m-au durut loviturile lui Froch”

Lucian Bute este pus în gardă de una dintre victimele celui poreclit "The Cobra". Pascal nu a uitat nici până azi loviturile primite de la britanic.

Pugilistul haitian Jean Pascal, numărul doi mondial la categoria semigrea, îl cunoaște foarte bine pe britanicul Carl Froch, adversarul din 26 mai al românului Lucian Bute.

Stabilit în Canada, ca și Lucian, Jean Pascal a fost oaspetele lui Carl Froch pe 6 decembrie 2008, când cei doi s-au luptat la Nottingham, acasă la cel poreclit „The Cobra", pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie.

Froch s-a impus atunci printr-o decizie unanimă la puncte, la capătul a 12 reprize extrem de spectaculoase. Pascal a simțit pe pielea sa ce poate Froch, care între timp a devenit și mai puternic.

Am făcut greşeala de a intra în jocul lui Froch. Am intrat într-un război. Pentru a-l învinge pe Carl Froch, nu trebuie să declanşezi un război. Trebuie să te bazezi pe tehnică şi să ai o anumită tactică", a declarat Jean-Thenistor Pascal pentru site-ul CyberPresse.

Pugilistul impresariat de Yvon Michel, fost director și antrenor la Interbox, a mărturisit că nu a uitat nici acum loviturile primite de la Froch în meciul pe care cei doi l-au disputat în 2008 și îl avertizează pe Lucian Bute.

Bute pare să aibă calităţile necesare pentru a-l învinge pe Froch. Este foarte greu să dau un pronostic pentru acest meci. Nu cred însă că Bute este obişnuit să primească lovituri așa de puternice precum cele date de Froch. Va durea. Ştiu sigur că va durea, fiindcă pe mine m-a durut", a comentat Pascal.

L-a bătut de două ori pe Diaconu

Fost campion mondial la „supermijlocie" și la „semigrea", Jean Pascal l-a șicanat în ultima vreme și el pe Bute, pe care l-a provocat la luptă, invitându-l pentru asta pe roman să urce în categorie.
Cu toate acestea, haitianul de 29 de ani vrea ca Bute să-l învingă pe Carl Froch. Pascal a recunoscut că va fi alături de Lucian Bute și speră ca românul să aducă înapoi în Canada centura de campion. El îl pune în gardă pe Bute și în privința publicului de la Nottingham: „Te intimidează 10.000 de oameni care strigă permanent numele lui Forch".

Jean Pascal e cel care, printre alții, l-a învins în 2009, în două rânduri, pe românul Adrian „Rechinul” Diaconu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: