Evenimentul Zilei > Actualitate > Șoc și groază pentru fanele Game of Thrones! Cum arată Jason Momoa fără barbă VIDEO
Șoc și groază pentru fanele Game of Thrones! Cum arată Jason Momoa fără barbă VIDEO

Șoc și groază pentru fanele Game of Thrones! Cum arată Jason Momoa fără barbă VIDEO

După ce l-au văzut fără barbă, șoc și groază pentru fanele lui Jason Momoa, cunoscut ca Drogo, din Game of Thrones, sau Aquaman din seria ecranizată a DC Comics. Și-a dat ”bestia jos”!

Jason Momoa este unul dintre cei mai mediatizaţi actori din ultimii ani, datorită rolurilor din Game of Thrones şi Aquaman, însă acum este schimbat complet, deoarece a decis să renunţe la barbă, scrie ea.md.

Ultima oară când Jason Momoa s-a bărbierit a fost în urmă cu şapte ani, după cum a afirmat chiar el, iar faptul că serialul Game of Thrones a ajuns la final l-a făcut să renunţe la barba care l-a făcut celebru. „Rămas bun, Drogo. M-am ras“, spune Jason Momoa într-un filmuleţ pe care l-a postat pe YouTube.

„Îmi dau bestia asta jos. E timpul să fac o schimbare. O schimbare în bine pentru copiii mei, pentru copii voştri, pentru întreaga lume. Haideţi să facem schimbări în bine, pentru sănătatea planetei noastre“, a mai spus celebrul actor din Game of Thrones şi Aquaman.

Motivul este unul emoționant: actorul îi roagă pe oameni să se implice în curățarea oceanelor și a planetei întregi de plastic, dar și la renunțarea la utilizarea acestuia.

Actorul american Jason Momoa, din Aquaman, se află în negocieri pentru a se alătura distribuţiei noii versiuni a filmului Dune pe care o pregăteşte regizorul canadian Denis Villeneuve

Dacă negocierile ajung la bun sfârşit, Momoa va face parte dintr-o distribuţie de vedete în care figurează Timothée Chalamet, Javier Bardem, Rebecca Ferguson, Dave Bautista, Stellan Skarsgaars, Oscar Isaac, Zendaya, Josh Brolin şi Charlotte Rampling.

Un sequel la Aquaman (2018), filmul de succes cu supereroi care îl are ca protagonist pe Jason Momoa, va fi lansat pe marile ecrane la 16 decembrie 2022.

Aquaman, care aparţine universului cinematografic creat de Warner Bros. pornind de la personaje din revistele de benzi desenate DC Comics, a avut încasări de 1,139 miliarde de dolari în întreaga lume, devenind al cincilea cel mai vizionat film al anului trecut, potrivit datelor portalului Box Office Mojo. Doar 'Avengers: Infinity War', 'Black Panther', 'Jurassic World: Fallen Kingdom' şi 'Incredibles 2' au atras mai mulţi spectatori în cinematografe în 2018 decât Aquaman.

Filmul original Aquaman spune povestea unui supererou pe nume Arthur, născut din dragostea unui pământean pentru Atlanna (Nicole Kidman), regina Atlantidei. Distribuţia acestui film regizat de James Wan este completată de Amber Heard, Patrick Wilson şi Willem Dafoe.