Evenimentul Zilei > Monden > James Bond a mai condus un astfel de bolid. Cum arată noua “bijuterie” din colecţia lui Ion Ţiriac. VIDEO
VIDEO

James Bond a mai condus un astfel de bolid. Cum arată noua “bijuterie” din colecţia lui Ion Ţiriac. VIDEO

Noul model de Porsche care a ajuns în posesia lui Ion Țiriac l-a condus James Bond. Este vorba despre un model exclusivist: Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition, fabricată în 2020.

Ion Țiriac și-a adăugat la uriașa colecție auto un model de Porsche deosebit. Modelul a fost folosit chiar de James Bond într-o serie a celebrului film. Mai precis, Țiriac Collection a prezentat modelul Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition. Acesta se alătură colecției de autovehicule private a lui Ion Tiriac.

Modelul nou achiziționat de milioanr  este fabricat în  2020 și a fost produs în ediție limitată, respectiv în număr de 992 de unități.

Ion Țiriac spune că noul model nu este o jucărioară, ci o treabă tehnologică ieșită din comun

Ion Țiriac a catalogat noul model de Porsche o treabă tehnologică care iese din comun: “Am achiziționat primul meu Porsche în anul 1975. Porsche este o marcă fascinantă, care a excelat permanent la capitolele design și performanță. Acest exemplar Porsche este produs în 2020, într-o serie destul de limitată, de 992 de unități. Am ținut ca această ediție să aibă un exponat aici, în România, la Țiriac Collection. Numărul 007 era a lui James Bond, 008 al nu știu cui, eu am primit numărul 009, corelat zilei mele de naștere. Nu este o jucărioară frumoasă, este o treabă tehnologică care iese din comun” a declarat Ion Țiriac.

Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition

Ion Țiriac, despre plăcuțele de aur ale maşinii

Ion Țiriac lămurit şi povestea plăcuțelor de aur semnate Porsche și dispuse pe mașinile de la Țiriac Collection: “Ar trebui să mi-o semnezi în aur, i-am spus lui Porsche. Mi-a răspuns că ei nu fac treburi de acestea, ei fac doar mașini foarte bune. Semnături pot să îmi dea, dar nu gratis. Şi de atunci am eu de fiecare dată plăcuța, iar cand iese o mașină nouă pentru Țiriac Collection, domnul Porsche o personalizează”, a declarat Ion Țiriac.

Modelul bolidului are elemente de design din 1950: ”Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition este un 911 de generație 992, cu elemente de design din anii 1950 și începutul anilor 1960 și este primul dintre cele patru piese de colecție din strategia Heritage Design dezvoltată de Porsche pentru a celebra emoția mașinii sport care s-a afirmat pe șoselele și pe circuitele de curse de-a lungul anilor.

Vopseaua Cherry Metallic este unică

Vopseaua Cherry Metallic este unică pentru această ediție specială, iar pachetul grafic pe uși și pe aripile frontale, care amintește de primele mașini de curse ale companiei, plus autocolante cu numere inspirate din motorsport pe portiere se numără printre caracteristicile personalizate ale ediției Heritage.

Logo-ul Porsche de pe prima generație 911, este din 1963

Cum arată noul Porsche care a ajuns în posesia lui Ion Țiriac. Și James Bond a condus un astfel de model. FOTO

Designul exterior este completat de insignele aurii din spate, de jante Carrera Exclusive de 20/21 inch, etriere negre de frână (care înlocuiesc unitățile roșii standard de pe 911) și e o emblemă Porsche Heritage situată pe grila capacului motorului”, anunță Tiriac Collection.

VIDEO: Adrian Horeboiu

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: