Un bărbat din Buzău, Mihai Răzvan Moraru, conducea pe E85 de la Buzău la București, pe 1 mai, când a oprit într-o parcare din apropiere de localitatea Sinești. Ce a urmat, a povestit chiar el, ulterior, pe Facebook, iar postarea lui a fost redistribuită de polițistul Marian Godină. După ce postarea s-a viralizat, mai mulți șoferi s-au plâns în comentarii de același lucru.

ATACAT ca în Vestul Sălbatic la final de vacanță! Povestea ȘOCANTĂ a unui șofer. „Am blocat ușile, am plecat în viteză și…”

Totul s-a declanșat după postarea pe Facebook a unui șofer care se întorcea din vacanța de 1 Mai a fost ținta unei bande de hoți, care acționează pe Drumul European E 85. El a oprit într-o parcare pentru o pauză de condus, când, dintr-o altă mașină, a ieșit un bărbat, care i-a tăiat cauciucul. Simțind pericolul, șoferul a demarat în trombă, văzând căm dintr-o pădure, ieșeau mai multe persoane în fugă spre mașina lui.

Acesta a sunat la 112, polițiștii spunându-i să nu oprească decât într-un loc sigur pentru că altfel este victimă sigură. O poveste despre România sau cum poți fi prăduit ca in vestul sălbatic… Postarea a strâns mii de like-uri și foarte multe comentarii, cele mai multe de revoltă și furie.