Evenimentul Zilei > Monden > Iubitul Elenei Udrea, atac la adresa presei: “Un pic de decență față de oamenii…”
Iubitul Elenei Udrea, atac la adresa presei: “Un pic de decență față de oamenii…”

Iubitul Elenei Udrea, atac la adresa presei: “Un pic de decență față de oamenii…”

Informațiile despre asasinarea liderului clanului Duduienilor, Emi Pian, l-a deranjat pe iubitul Elenei Udrea.

Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, s-a arătat nemulțumit de faptul că presa dezbate subiectul legat de uciderea liderului clanului Duduienilor, Emi Pian. Acesta nu înțelege de ce românii sunt interesați atât de mult despre această răfuială între clanuri interlope.

“Ați umplut știrile din mediul online și tv cu moartea unui interlop decedat”

“Ați umplut știrile din mediul online și tv cu moartea unui interlop decedat, tăiat de alt interlop. Ce e atât de interesant? De educativ? De senzațional? Despre cine/ ce vorbiți mai exact? N-ați vorbit și dezbătut atât de intensiv, cazurile în care Artiștii României au plecat dintre noi. Un pic de decență față de oamenii care vă urmăresc!”, a postat Adrian Alexandrov, pe pagina lui de socializare.

Emil Pian, ucis de un rival al său 

Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis marți dimineață. Acest lucru a avut loc după o încăierare cu un bărbat dintr-o grupare rivală, zis Napy. Șeful clanului Duduienilor ar fi participat la o partidă de barbut alături de mai mulți interlopi din Capitală. La un moment dat, între acesta și Napy a izbucnit un conflict.

Emi Pian a fost lovit puternic. El a fost transportat în stare gravă la spital. Iar în ciuda eforturilor depuse de medici, el a decedat. Emi Pian era considerat unul dintre cei mai importanți interlopi din România. El va fi înmormântat duminică, la ora 13.30, la cimitirul „Tudor Vladimirescu” de pe Șoseaua Antiaeriană, potrivit antena3.ro.