Evenimentul Zilei > Monden > Isterie în media din România după gestul nebun făcut LIVE
Isterie în media din România după gestul nebun făcut LIVE

Isterie în media din România după gestul nebun făcut LIVE

 Cu suma de 10.000 de lei a fost amendat un post de televiziune de către CNA. Motivul principal a fost o vacă.

Postul de televiziune Pro TV a fost amendat de CNA cu 10.000 de lei, din cauza unor incidente petrecute în timpul a două emisiuni.

În ediția emisiunii MasterChef, difuzată în reluare pe 13 octombrie, unul dintre jurați, Joseph Hadad, a adus în platou o vacă și a indicat care sunt părțile care se gătesc: ”Printre cele mai delicioase bucăți de carne se numără: antricotul, este aice, da? ( indică locul pe spatele animalului). Mușchi de vită! Este zona asta care este împreună cu vrăbioare. Diafragma este aici un mușchi care separă toracele de abdomen. Burta de vită… se fac o groază de preparate cu burta. Dar, e carne prea tare. Trebuie să lăsăm mai mult la gătit. Dacă Alexandra s-ar fi numit Alexandru, în loc de ugere ar fi avut testicule. Uite, aice! (Indică locul. Concurenții râd) Testicule mare!”.

Cei de la CNA au considerat că minorii care au văzut ce se mănâncă din vacă au fost afectați emoțional scrie Pagina de media.

Amenda vine însă și pentru difuzarea filmului Deadpool, care conține mai multe momente violente, la o oră accesibilă minorilor (ora 20.00). Filmul, arată sursa citată, este recomandat persoanelor de peste 15 ani, dar a fost difuzat de Pro TV cu marcaj 12.