Evenimentul Zilei > Actualitate > Iubita lui Dragnea, complet schimbată de operațiile estetice. Ce „modificări” și-a făcut Irina Tănase. Foto
Iubita lui Dragnea, complet schimbată de operațiile estetice. Ce „modificări” și-a făcut Irina Tănase. Foto

Iubita lui Dragnea, complet schimbată de operațiile estetice. Ce „modificări” și-a făcut Irina Tănase. Foto

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, și-ar fi făcut câteva operații estetice pentru a retușa mici aspecte de care nu era mulțumită.

Ajunsă în atenția publicului după ce a devenit iubita fostului lider PSD, Irina Tănase și-a dorit, conform presei tabloide, să facă niște schimbări în privința aspectului fizic, ceea ce s-a și întâmplat. Din câte se pare, ea ar fi apelat la chirurgia estetică, însă, chiar și-așa, rezultatul a fost unul bun.

La cei 26 de ani ai săi, Irina este o tânără cu trăsături frumoase și armonioase, dar se spune că tânăra a vizitat cabinetul medicului estetician pentru a face ajustări esențiale.

Totuși, Irina arată acum complet diferit față de cum arăta în 2013, dovada fiind o fotografie mai veche cu aceasta, din perioada în care și-a cunoscut actualul iubit.

Judecând după imagine, cel mai probabil că aceasta și-a făcut rinoplastie și nu este exclus să-și fi mărit buzele cu acid hialuronic, scrie Cancan.

Cunoscută pentru implicarea în organizarea unor acțiuni caritabile, Irina Tănase a ajuns în atenția lui Liviu Dragnea în 2013, anul în care tânăra a început să lucreze la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, devenind asistenta liderului PSD.

Liviu Dragnea, aflat în carantină la Penitenciarul Rahova unde ispășește o condamnare de trei ani și șase luni, pare a fi abandonat de PSD, partid căruia i-a fost lider, cât și de logodnica sa, Irina Tănase. Totuși, dacă dorește, Dragnea se poate căsători cu aleasa inimii sale.    

Irina a transmis jurnaliștilor care au contactat-o că nu vrea să facă nicio declarație despre condamnarea lui Liviu Dragnea, afirmând doar că „este un moment greu pentru noi”.

Deși se află în spatele gratiilor, dacă dorește, Liviu Dragnea se poate căsători cu logodnica sa Irina Tănase, întrucât legea prevede acest lucru, În urmă cu o luna, la un miting electoral la Craiova, fostul președinte al Camerei Deputaților le-a cerut proaspeților însurăței, Liei Olguța Vasilescu și Claudiu Manda, să le fie nași de cununie.