Evenimentul Zilei > Politica > Irina l-a abandonat pe Dragnea. Mesajul nu lasă loc de interpretări. Foto în articol
Irina l-a abandonat pe Dragnea. Mesajul nu lasă loc de interpretări. Foto în articol

Irina l-a abandonat pe Dragnea. Mesajul nu lasă loc de interpretări. Foto în articol

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea a făcut marele anunţ pe social media cu privire la decizia sa de a intra în politică.

„Nu intru în politică”, este mesajul postat de Irina Tănase pe Instagram.

Mesajul tranşant al Irinei Tănase vine după ce, în ultima perioadă, au existat voci care spuneau că ar urmări un post-cheie în organizația de femei a PSD.

Aşa cum se ştie deja Irina Tănase a refuzat până acum  să vorbească cu presa despre tot ceea ce s-a întâmplat Liviu Dragnea, iar pentru a-l vizita mai des la închisoare s-a făcut mediator. Astfel, din cele patru vizite făcute în ultimele două săptămâni la Penitenciarul Rahova, Irina Tănase a mers doar o singură dată în calitate de iubită. Ultima vizită primită de Liviu Dragnea de la iubita sa a fost pe data de 22 ianuarie, însă nu în calitate de iubită, ci de mediator.

Liviu Dragnea și Irina Tănase au început o relaţie în anul 2013, pe vremea când fostul lider PSD era căsătorit cu Bombonica. În 2018, Dragnea a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe Irina Tănase. Cei doi plănuiau să facă și nunta, însă au amânat evenimentul din cauza condamnării pe care o are de executat fostul lider PSD.

Când Liviu Dragnea a fost  întrebat de jurnalişti când face nunta cu Irina Tănase, acesta a răspuns: „Nici măcar nu știu dacă acceptă…”

(w670)