iPodul devine si telefon mobil

iPodul devine si telefon mobil

Conducatorii gigantului IT, Apple Computers, au anuntat ca vor lansa pe piata un telefon mobil bazat pe playerul de muzica iPod, informeaza Wall Street Journal.

Apple va lansa noul produs  la targul anual al companiei care se desfasoara in aceasta saptamana la Los Angeles.

Cel mai probabil, divizia de telefonie mobila a grupului AT&T, Cingular Wireless, va fi operatorul care va asigura serviciile telefonului creat de Apple Computers.

Experti din cadrul gigantului IT american considera ca Cingular Wireless ar fi candidatul de top pentru a realiza "telefonul iPod".

Ne puteți urmări și pe Google News

Unele telefoane mobile produse de companie functioneaza deja cu programul de muzica iTunes, produs de Apple ca interfata a iPodului.

Expertii mai anticipeaza ca Apple sa anunte si lansarea unui nou dispozitiv iPod, cu un ecran video mai mare.

Prin aceasta initiativa, Apple va incerca sa-si extinda succesul de pe piata muzicala, in cadrul careia milioane de utilizatori de iPod descarca melodii la pret fix, de pe pagina de internet Apple, iTunes, la nivelul pietei video.

"Toate aceste date nu reprezinta altceva decat speculatii", a declarat analistul companiei Jupiter Research, Michael Gartenberg, care a adaugat ca "Apple este o companie cunoscuta pentru faptul ca stie sa pastreze tacerea, pana in ultimul moment, in legatura cu detaliile de importanta cruciala, care fac diferenta".