Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum a fost JEFUITĂ regretata cântăreață Ionela Prodan. Anamaria a fost cea care a ANUNȚAT TOTUL. Este IREAL cum s-a întâmplat!
Cum a fost JEFUITĂ regretata cântăreață Ionela Prodan. Anamaria a fost cea care a ANUNȚAT TOTUL. Este IREAL cum s-a întâmplat!

Cum a fost JEFUITĂ regretata cântăreață Ionela Prodan. Anamaria a fost cea care a ANUNȚAT TOTUL. Este IREAL cum s-a întâmplat!

Ies la iveală noi informații după moartea cântăreței Ionela Prodan! Mai exact, aceasta ar fi fost fost jefuită de prietenii fiicei sale, după cum anunța, la acea vreme, chiar fiica acesteia, Anamaria. Ionela Prodan a lăsat moștenire nu doar cântecele sale, care au bucurat milioane de oameni, ci și un „imperiu” pe care l-a clădit de-a lungul celor 47 de ani de muncă.

Potrivit informațiilor devoalate de cancan.ro, incidentul ar fi avut loc în urmă cu 25 de ani, pe vremea când impresara era ziaristă. La inceputul anilor `90, interpretei de muzică populară i s-au sustras mai multe bunuri scumpe. 

Vestea că Ionela Prodan a fost jefuită de prietenii Anamariei ar fi fost anunțată chiar de fiica ei. Anamaria lucra în acea perioadă la revista VIP. Publicația avea în fiecare număr câte un articol despre „fiica Ionelei Prodan”.

„La începutul anilor ’90, Ana Maria Prodan alege să se facă ziaristă: mai întâi la revista „Indiscret”, apoi la „VIP” şi mai apoi la „Ora”. O ziaristă care devine imediat protagonista propriilor ştiri.  În anii 1993-1994, revista „VIP” publica aproape în fiecare număr câte un articol despre „fiica Ionelei Prodan (…) Folosindu-se de notorietatea mamei sale, Ana Maria Prodan, ea însăşi ziaristă la „VIP”, îşi insera în presă evenimentele care îi marcau existenţa. Exemplu: „Ionela Prodan a fost jefuită de prietenii fiicei sale. După o petrecere cu high-lifeul bucureştean, din casă au fost sustrase două camere video, marca JVC şi Sony, bijuterii şi alte lucruri de valoare”, s-a dezvaluit despre jaf.”,  scria ziarul Adevărul, în urmă cu câțiva ani.

Ce moștenire a lăsat Ionela Prodan

Ionela Prodan a lăsat moștenire nu doar cântecele sale, care au bucurat milioane de oameni, ci și un „imperiu” pe care l-a clădit de-a lungul celor 47 de ani de muncă.

Conform declarației de avere pe care cântăreața a depus-o în toamna anului 2016, în calitatea sa de candidat al PSD Covasna pentru Camera Deputaților, Ionela Prodan era proprietara unui apartament situat în Capitală, cumpărat în 1996, a patru case în București, dar și a unei vile de vacanță, în comuna Jilava, cumpărată în 2008. De asemenea, regretata cântăreață mai deținea un teren agricol, două mașini, dintre care un Jeep, bijuterii în valoare de peste 20.000 de euro, tablouri în valoare de peste 35.000 de euro.

În plus, Ionela Prodan era titulara a șase depozite diferite deschise după anul 2007. Mama impresarei deținea în conturile de lei, euro și dolari, o sumă faraonică, de peste două milioane de euro.