Evenimentul ZileiJustitieIohannis PIERDE CASE. Familia prezidenţială e bună de PLATĂ

Iohannis PIERDE CASE. Familia prezidenţială e bună de PLATĂ

Iohannis PIERDE CASE. Familia prezidenţială e bună de PLATĂ
La al patrulea termen al procesului, după mutarea cauzei de la Braşov, Curtea de Apel Pitești a respins cererea de suspendare a procesului casei din Sibiu pierdută de familia Iohannis.

La termenul anterior, din 7 decembrie 2016, instanța a admis cererea de amânare formulată de avocatul familiei Iohannis, pentru a o putea introduce pe Carmen Iohannis în calitate de moștenitor al mamei sale, Georgeta Lăzurcă, la rândul ei parte în proces.

"Dacă moare o parte a unui proces, ea trebuie înlocuită de moştenitori. Prima soacră a ţării a murit, ea trebuie înlocuită de moştenitori (…) care ar fi singurul moştenitor doamna Iohannis. Folosindu-se de tertipuri procedurale, avocaţii domnului preşedinte încearcă să suspende cauza, să o tergiverseze la maxim, pentru că şansele sunt, din punctul meu de vedere, zero. (…) Aşa spune procedura, dacă decedează una dintre părţi, cauza se poate suspenda până sunt indicaţi şi introduşi în cauză cei care urmează, moştenitorii", a declarat avocatul Virgiliu Viorel Vulcan, care îi apără pe cei care judecă familia prezidențială. 

"Hotărârea este irevocabilă, din punctul acesta de vedere am obţinut şi o hotărâre de revizuire a sentinţei prin care acestor bătrâni le-au fost anulate contractele de vânzare-cumpărare, ea este pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia. A fost desfiinţată şi acea hotărâre ticăloasă prin care au fost anulate contractele de vânzare-cumpărare. Urmează ca dânşii să-şi reintre în drepturi, iar statul român, prin Ministerul de Finanţe, trebuie să pornească demersurile pentru intabularea acestui spaţiu şi al întregii case în cartea funciară, radierea lui Iohannis şi a soţiei, conform deciziei irevocabile a Tribunalului Braşov, şi al doilea pas, urmează să procedeze la o acţiune privind restituirea sumelor încasate necuvenit", a mai spus avocatul. 

 


Accesează: