Evenimentul Zilei > Politica > Iohannis, despre campanie: Cei care au exagerat vor trebui să trăiască ei cu aceste exagerări
Iohannis, despre campanie: Cei care au exagerat vor trebui să trăiască ei cu aceste exagerări

Iohannis, despre campanie: Cei care au exagerat vor trebui să trăiască ei cu aceste exagerări

Preşedintele României a afirmat, în interviul acordat TurnulSfatului TV, referitor la atacurile din timpul campaniei electorale, că un politician nu trebuie să aibă resentimente, dar că aceste lucruri nu se pot uita.

”Nu cred că un politician trebuie să aibă resentimente, când vrea să joace în această ligă. Până la urmă, şi preşedintele, şi primul-ministru, şi mulţi alţii sunt aleşi nu pentru a lăsa frâu liber emoţiilor sau resentimentelor, ci pentru a rezolva problemele. Asta este părerea mea”, a spus Klaus Iohannis, întrebat dacă are resentimente față de contracandidatul său.

Iohannis a ţinut să precizeze că lucrurile nu se pot uita, dar ”asta nu înseamnă că trebuie să influenţeze neapărat toate deciziile care urmează după o campanie”.

”E bine ca atunci când se încheie campania, să se tragă linie şi să vezi ce este de făcut, nu ce s-a povestit în campanie. Sigur, cei care au exagerat vor trebui să trăiască ei cu aceste exagerări”, a mai spus şeful statului.

Preşedintele a recunoscut că a fost o campanie electorală foarte intensă, dar că a ştiut de la început că aşa se va termina, şi anume cu victoria sa.

”Între tururi, au fost mulţi care cred că nu au mai crezut în această variantă ( a victoriei, nr) şi după ce am câştigat, cum se întâmplă de obicei, au crezut iar toţi”, a mai spus Iohannis, râzând.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: