Evenimentul Zilei > Actualitate > Ioan Andone s-a intors cu chef de revansa
Ioan Andone s-a intors cu chef de revansa

Ioan Andone s-a intors cu chef de revansa

"Falcosul" a revenit in tara si i-a declarat razboi actionarului Vasile Turcu, cel care i-a facut vant de la Dinamo in urma cu un an.

Antrenorul Ioan Andone a incheiat socotelile cu gruparea cipriota Omonia Nicosia si a revenit in Romania. Tehnicianul nu si-a gasit inca o echipa pe care s-o pregateasca, dar are pe masa o oferta de la gruparea CFR Cluj. „Ma voi intoarce la Dinamo”, a promis „Falcosul”, fara a preciza momentul in care se va produce revenirea la formatia din Soseaua Stefan cel Mare.

„Ando” a plecat de la Dinamo in decembrie 2005, fiind inlaturat de actionarii Ioan Becali, Vasile Turcu si Gigi Netoiu. Hunedoreanul „a domnit” la Dinamo timp de doi ani si noua luni, perioada in care a castigat un titlu de campion, trei Cupe ale Romaniei si o Supercupa. 
Cand spune ca va antrena din nou gruparea „cainilor rosii”, Andone se bazeaza pe prietenia care-l leaga de Nicolae Badea, presedintele Consiliului Director de la Dinamo.

Cei doi au fost in contact permanent, numai ca rezultatele peste asteptari inregistrate de Mircea Rednic, actualul „principal” de la Dinamo, l-au determinat pe seful haitei sa uite, macar pentru o bucata de timp, numele lui Andone. „Puriul” este sustinut puternic de Cristi Borcea, cel care, asta-vara, era dispus sa se dea peste cap numai sa-l vada pe Rednic inscaunat in „Groapa”.

La un moment dat, Badea ar fi vrut sa instaleze la Dinamo cuplul Andone-Rednic. Primul ar fi fost director tehnic, iar al doilea – antrenor principal.

La intoarcerea in tara, Ioan Andone a avut cuvinte de lauda la adresa lui Florin Raducioiu, noul manager al clubului, dar spune ca nu-l va ierta niciodata pe actionarul Vasile Turcu, cel care era si inca mai este unealta fostului presedinte dinamovist Ioan Becali. „Asa trebuie sa te porti cu cei care te lucreaza pe la spate”, a atacat fostul international, referindu-se la Turcu.

In acest timp, Dinamo se straduieste sa aduca un atacant care sa-l suplineasca pe Ionel Ganea. Liderul din Liga I este insa aproape de a-l repatria pe portarul Bogdan Lobont.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: