Interviu cu o piţipoancă. Un pic de atenţie, Simona Sensual vorbeşte despre creşterea economică

Interviu cu o piţipoancă. Un pic de atenţie, Simona Sensual vorbeşte despre creşterea economică

Suhoi nu este doar un avion de superioritate aeriană construit de sovietici ca să concureze modelul american F-14, dar este şi un fel de vedetă în România.

Simona Sensual, pe numele său real Simona Cristina Ştefania Suhoi, a intrat "în picaj" pe piaţa show-bizului mioritic, pulverizând de timpuriu audienţele şi ratingul TV după ce, iniţial, a prezentat una dintre cele mai populare rubrici de divertisment de la români: "Buletinul Meteo". Când în Irak ploua cu rachete, Simona Sensual deschidea în România sute de mii de umbrele contra averselor de ploaie, iar când peste capitalele modei din Europa, Milano sau Paris, venea vreo grindină de push-up-uri şi tanga, vedeta anunţa temperaturile-sexy din Bărăgan. EVZ a provocat-o pe Simona Sensual Suhoi (vestită pentru sinceritatea cu care răspunde întrebărilor, atunci când răspunde) la un anti-interviu întrerupt prematur, veţi vedea, de o altă vedetă în devenire: căţelul Simonei care, alături de serviciile secrete, tocmai monitoriza "conversaţia".

Evenimentul Zilei: Bună ziua! Simona Sensual: Bună ziua, nu dau interviuri!

Nu daţi interviuri. Nu. Dacă vreţi informaţii despre procesul cu maşina, sunaţi-i pe avocaţii mei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu vrem informaţii despre proces. Păi, ce vreţi?

Un interviu poziţionat pe personalitatea Simona Sensual: cum se situează ea în galeria show-business, în raport cu contextele astea nefericite.... naţional şi internaţional…? Asta e în avantajul presei…

Păi, ar fi reciproc avantajos. Sunteţi o creaţie a presei. Dacă eraţi sculer-matriţer la o fabrică din Bârlad, n-auzea nimeni de Simona Sensual. Care sunt întrebările? Trimiteţi-le pe mail.

Nu facem interviu pe mail. Să vorbim acum.. Nu ştiu, dvs sunteţi reporterul. Întrebaţi-mă ceva interesant.

Ceva să nu vă irite... Domnule, e un interviu, sau ce?

Acum sunteţi vedetă… Purtaţi povara celebrităţii… Se-aude prost în telefon… În primul rând, eu nu mă consider o vedetă şi nu sunt povară…

Veţi duce cadouri la copii, de Sărbători? Tocmai am făcut un eveniment caritabil, unde au venit şi Denisa Nichifor, şi Oana Roman, şi alţii. Au fost scoase obiecte la licitaţii, iar banii au fost donaţi pentru copiii de la Spitalul Marie-Curie, din Bucureşti. Dacă doriţi, vă trimit amănunte despre acţiune. Am şi o fundaţie, prin care hrănim animalele, le oferim o şansă.

Dacă trăiaţi în Cambodgia, duceaţi cadouri la copiii cambodgieni… A, dac-aş fi trăit acolo, da? Da, normal.

Scuzaţi-mă, doresc să ies puţin din tiparul întrebărilor pe care vi le pun, de obicei, alţi colegi de presă… Da, ieşiţi.

Sunteţi un model pentru mulţi tineri. Ce li se oferă tinerilor din această ţară? Să privim în jur: doar creşteri de preţ la alimente şi la alcool… Şi alte categorii de creşteri… Se-aude prost. Dar creşterea economică? Concluzia este că trebuie să crească profitul.

Cum să creşti profitul dacă nu ai cu cine? Ţara e pustie, au plecat toţi afară! Să nu exagerăm, au rămas destui…

Simţiţi că trăiţi într-o ţară liberă, cu atâtea închisori CIA pe-aici? Da, este o ţară liberă. Eu am colaborat şi cu ziarul "Libertatea"…

Şi dacă aţi fi colaborat cu ziarul Penitenciarului Colibaşi? N-am auzit. Există ziarul?

Da, cred că e gazetă de perete. Da.

L-aţi sprijini pe Botezatu dacă ar candidat la o funcţie publică în stat? ........(tace, un câine începe să latre în apropiere)

Pe Botezatu. Să facem, adică, din Capitala României, un mare târg de modă. O să mă faci să închid telefonul. El este o personalitate publică. E deja penibil, vreţi să vorbim stupid despre lucruri stupide. (câinele latră)

Care este cel mai apropiat ideal pe care îl aveţi acum? N-am avut idealuri în viaţă, nu cred în ele. Mi-am clădit totul, cărămidă cu cărămidă…(câinele latră)

Latră câinele… Normal, nu-i convine conversaţia asta!

Păi, să întrerupem aici! La revedere!