Evenimentul Zilei > Social > Interlopul PISTOLAR din Fetești care a produs panică în trafic! Ce i-au găsit polițiștii în mașină
Interlopul PISTOLAR din Fetești care a produs panică în trafic! Ce i-au găsit polițiștii în mașină

Interlopul PISTOLAR din Fetești care a produs panică în trafic! Ce i-au găsit polițiștii în mașină

Interlopul pistolar, un șofer din Fetești este anchetat de poliție, după ce a provocat panică pe o șosea din România, folosind un pistol de tip airsoft pentru a amenința doi șoferi.

Tânărul, în vârstă de 26 de ani din localitatea Fetești, a fost prins de polițiști după ce ar fi șicanat alți doi șoferi în trafic și i-ar fi amenințat cu arma.

Bărbatului i s-au găsit în autoturism o armă airsoft, pentru care nu este nevoie de permis, dar și două pliculețe cu substanțe interzise, motiv pentru care a fost dus la spital pentru a i se recolata probe biologice. 

Interlopul pistolar era însoțit de o fată în vârstă de 18 ani.

"La data de 30 martie a.c., ora 08.50, la intrare în municipiul Focşani, pe DN 2, a fost depistat un tânăr de 26 ani, din localitatea Feteşti, judeţul Ialomiţa, iar în urma controlului efectuat în autoturism a fost găsit un pistol tip airsoft de 6 mm, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor", se arat[ ]ntr-un comunicat transmis de IPJ Vrancea, potrivit Adevarul.ro

"Totodată, poliţiştii au mai găsit în autoturism 2 pliculeţe de plastic, în care se afla o substanţă vegetală uscată, care au fost de asemenea ridicate în vederea continuării cercetărilor. Atât conducătorul auto, cât şi o pasageră de 18 ani, au fost conduşi la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea verificării legalităţii deţinerii şi uzului de armă", se mai arată în comunicat.