Evenimentul Zilei > International > Interdicția primită de un român după ce și-a lovit câinele cu bestialitate
Interdicția primită de un român după ce și-a lovit câinele cu bestialitate

Interdicția primită de un român după ce și-a lovit câinele cu bestialitate

Un român a comis o mulțime de infracțiuni după ce s-a enervat pe propriul patruped.

Un român în vârstă de 46 de ani, care locuiește în Spania, la Madrid, a primit interdicția de-a se mai apropia de propriul câine. Ordinul de restricție a fost emis de un judecător, după ce bărbatul și-a lovit fără milă patrupedul. Scena s-a petrecut în cartierul Tetuan, din capitala Spaniei, și i-a îngrozit pe cei care au asistat la scena violentă. Câinele s-a ales cu răni foarte grave, iar românul a fost arestat după acel episod, conform ziarulromanesc.es.

Bărbatul are la activ 11 arestări, iar judecătorul nu-l mai lasă să se apropie de câine și l-a acuzat de rele tratamente asupra animalelor, ultraj și atac supra forțelor de ordine. Scena s-a consumat la data de 24 iunie și oamenii legii au fost sesizați în legătură cu un scandal între doi proprietari de câini care se luptaseră între ei. Martorii au povestit că românul și-a apucat câinele, de capl, cu ambele mâini, și a început să-l lovească repetat.

Mustrat de unele persoane care se aflau în zonă, bărbatul a trecut la amenințări. Câinele face parte din rasa americană Staffordshire și s-a ales cu răni care sângerau, la mușchi, leziuni oculare cu hemoragie și echimoze la nas.

Interogat de polițiști, care i-au solicitat documentele patrupedului, bărbatul s-a făcut că nu aude și a sărit la bătaie. În cele din urmă, a fost imobilizat și reținut. Câinele a fost confiscat iar proprietarul s-a ales și cu sancțiuni pentru că își ținea animalul fără botniță. De asemenea, nu avea asigurare și licență pentru patrupedul care a fost dus între timp la un centru de protecție.

 

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: