Intalnire cu Diana Munteanu

Intalnire cu Diana Munteanu

"Evenimentul zilei TV" iti da si in aceasta saptamana "Intalnire cu vedeta preferata".

De astazi si pana luni, 22 ianuarie (data postei), puteti trimite talonul de participare la concurs pe adresa OP 1 CP 10, Bucuresti, si participa la tragerea la sorti pentru o discutie fata in fata cu Diana Munteanu. Talonul poate fi gasit in editia de vineri, 19 ianuarie, a ghidului TV.

Intre o sedinta de fitness si o programare la un salon de coafura, Diana Munteanu, vesnicul VJ de la MTV Romania, si-a gasit timp sa ne raspunda la cateva intrebari.

EVZ TV: Esti absolventa de UNATC, ai jucat in seria "Un caz de disparitie". Cum de nu te vedem in alte productii autohtone? E adevarat ca ai refuzat o oferta de a juca in "La Urgenta"? Diana Munteanu: Nu este chiar asa, a fost vorba de un sir de evenimente care au dus la refuzul meu de a juca in acest serial. As fi vrut sa joc in "La urgenta", de fapt imi doresc sa joc intr-un sitcom. Cred ca mi s-ar potrivi mult mai bine.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ti-ai dorit sa devii actrita si ai ajuns sa stai pe margine. Mi-am dorit de mica sa joc, dar am schimbat macazul la un moment dat, dupa "Scoala vedetelor". Mi-ar placea, e drept, sa fac film. De exemplu, in filmul "Un caz de disparitie", al lui Dan Paduraru, m-am simtit foarte bine in rol, desi la inceput am avut unele rezerve, credeam ca rolul de politist nu mi se potriveste. Nu ma vedeam in stare sa il fac asa cum trebuie, dar mi-a placut in cele din urma.

Care au fost reactiile in ce te priveste dupa ce a fost difuzat filmul? Am primit si laude, si critici, si asa este normal, e constructiv sa primesti critici.

Puteai sa te lansezi in muzica. Nu ti-ai dorit acest lucru? Am inceput sa cant la "Scoala vedetelor". I-am avut colegi pe Calin Geambasu, Adrian Despot de la Vita de Vie, Calin Goia de la Voltaj, Nadine... Nu am mers mai departe, nu am scos niciun album, nu mi-am dorit sa devin cantareata. Adevarul este ca la cata muzica e pe piata acum, eu mai lipseam!

Adrian Despot era de atunci asa de nemilos, cum a lasat sa se inteleaga in calitate de jurat la "Megastar"? Adrian e un tip exigent si bine face. La urma urmei, aceasta era si menirea lui in juriu.

Ca tot ne-am integrat in Europa si ne este mai usor sa lucram "afara", te-ai vedea VJ la MTV-ul londonez? Da, as incerca, nu neaparat la MTV-ul londonez, la oricare dintre ele.

Profesia de VJ iti lasa mult timp liber? Ce faci cu el? Programul de la MTV imi permite sa ma bucur de destul de mult timp liber, am timp pentru sala, filme, salon de coafura, am timp de mine.

Te-a contaminat iubitul tau, Claudiu Niculescu, cu pasiunea pentru fotbal? Ai devenit microbista sau macar tii cu Dinamo? Nu sunt microbista, am fost la cateva meciuri, dar acest lucru nu inseamna ca imi place fotbalul.

Ce ai castigat de cand lucrezi la MTV Romania? Am castigat niste colegi si prieteni extraordinari, multa experienta in televiziune, m-am plimbat si am vazut aproape toti marii artisti la cele patru editii ale premiilor MTV la care am fost.

Difera mult clasamentele tale de cele pe care le prezinti la MTV? De cele mai multe ori, clasamentele mele difera de cele realizate de MTV, dar trebuie sa tin cont de parerea publicului. Poate nu sunt de acord de multe ori, dar nu imi permit sa se vada acest lucru.

Nu te-ai saturat dupa atatia ani la MTV? Te-ai vedea prezentand si altceva, la un alt post de televiziune? Nu mi-am propus lucruri care nu depind de mine, nu mi-am facut planuri, sa plec de la MTV sau sa raman. E adevarat ca mi-ar placea sa prezint o emisiune de divertisment, cu invitati. As vrea sa fie o emisiune de fashion, pentru ca sunt pasionata de tot ce inseamna moda, fara sa fiu snoaba.