Adrian Boțoc, unul dintre foștii concurenți din sezonul 5 al emisiunii, și-a primit sentința definitivă, după ce, iniţial, el a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare în procesul de purtare abuzivă. Magistrații au decis, iar tânărul trebuie să se supună hotărârii judecătorești.

Aceasta este o lovitură dură în familia numeroasă de la „Insula Iubirii”!

Judecătorii de la Curtea de Apel Cluj au fost înțelegători cu Adrian Daniel Boțoc, care a fost condamnat pe fond la un an cu suspendare și au dispus amânarea aplicării unei noi pedepse de 8 luni. Astfel că după termenul de supraveghere de 2 ani, în care trebuie să fie cuminte, este ca și cum pedeapsa nu ar fi existat și nu apare în cazier.

Fostul concurent la „Insula Iubirii” mai este obligat să muncească și în folosul comunităţii pe o perioadă de 40 de zile, fie la Primăria municipiului Cluj-Napoca, fie la Parohia Ortodoxă Română a Tuturor Sfinţilor.

„În baza disp. art 85 al.2 lit. b din C.pen. impune inculpatului obligaţia de a presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 40 de zile, în cadrul Primăriei mun. Cluj-Napoca sau la Parohia Ortodoxă Română a Tuturor Sfinţilor”, arată în rezoluția Curţii de Apel Cluj.

Vă reamintim că Adrian Boțoc a fost cercetat în urmă cu ceva timp într-un dosar de purtare abuzivă, după ce la sfârşitul anului 2016, el a lovit un bărbat care a venit să petreacă în clubul în care acesta era bodyguard. În urma agresiunii, victima a avut nevoie de 45 de zile de îngrijiri medicale.

„Am fost nevoit să urmez un tratament de recuperare chinuitor având în vedere faptul că inculpatul mi-a fracturat mandibula (…) Am suferit şi sufăr de un traumatism fizic şi psihic ca urmare a loviturii încasate de la Adrian Boțoc”, a declarat victima.

Pe durata termenului de supraveghere de doi ani, Adrian Boţoc este obligat să respecte mai multe măsuri printre care se numără și următoarele:

– să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Cluj la datele fixate de acesta;
– să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;
– să anunţe în prealabil schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea;
– să comunice schimbarea locului de muncă;
– să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.