Institutul Fundeni: Constantin Bălăceanu-Stolnici, INTERNAT pentru REEVALUARE după o OPERAŢIE

Institutul Fundeni: Constantin Bălăceanu-Stolnici, INTERNAT pentru REEVALUARE după o OPERAŢIE

Constantin Bălăceanu-Stolnici este internat la Institutul Fundeni din Captală pentru o reevaluare după o operaţie, pe un fond de hipertensiune arterială. Starea academicianului este bună şi va fi externat în curând, a declarat managerul spitalului, Carmen Orban.

"Pacientul a fost reinternat pentru o reevaluare după o operaţie mai veche, pe un fond de hipertensiune arterială, starea acestuia este bună, urmând să părăsească spitalul în curând", a declarat, pentru Mediafax, Carmen Orban.

Academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici a fost internat duminică dimineaţă la Institutul Fundeni, după ce, în urmă cu câteva săptămâni, a fost operat în Clinica de urologie a unităţii sanitare.

Într-un mesaj postat ieri pe Facebook, Gigel Lazăr partenerul academicianului de la CIADO, un ONG-ul care luptă împotriva traficului si consumului de droguri a scris: "Pentru prima data sunt ingrijorat".

Ne puteți urmări și pe Google News

Constantin Bălăceanu-Stolnici (90 de ani) este preşedintele Centrului Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului (CIADO), membru al Adunării Naţionale şi al Consiliului Naţional al Bisericii Ortodoxe Române şi preşedinte al Societăţii Ateneul Român. TOP 3 RECOMANDĂRILE EDITORILOR:

  • Evenimentul zilei a obținut o chirie mai mică pentru sediul Ministerului Fondurilor Europene
  • AMENZI USTURĂTOARE. Ce sancţiuni au primit TURIŞTII care au încălcat REGULILE la Sarmizegetusa Regia
  • Schuster-mat în USL: Matul Prostului în cinci mutări!

TOP 3 CELE MAI POPULARE ARTICOLE:

  • VIDEO. ENGLEZUL prins de AVALANŞĂ, de Revelion, pe VÂRFUL MOLDOVEANU. TREI ZILE a fost APROAPE MORT şi acum SPUNE POVESTEA TERIFIANTĂ
  • Orgiile sexuale ale VIP-urilor, povestite de cea mai frumoasă asasină
  • PREVIZIUNILE EVZ 2014. Ponta va candida, Băsescu va face jocurile