Evenimentul Zilei > Actualitate > Înscrierile la Școala sanitară „Carol Davila”, pe ultima sută de metri
Înscrierile la Școala sanitară „Carol Davila”, pe ultima sută de metri

Înscrierile la Școala sanitară „Carol Davila”, pe ultima sută de metri

Înscrierile la Şcoala Postliceală Sanitară "Carol Davila" din Bucureşti se fac până joi. Admiterea se face pe baza dosarului şi a susţinerii unui interviu vocaţional.

Înscrierile la Şcoala Postliceală Sanitară "Carol Davila" din Bucureşti se fac până joi. Admiterea se face pe baza dosarului şi a susţinerii unui interviu vocaţional. Școala scoate la concurs 90 de locuri la toate cele trei calificări – Asistent Medical Generalist, Asistent Medical de Farmacie şi Asistent Medical de Balneofiziokinetoterapie şi Recuperare.

"Analizate în mod obiectiv, programele educaţionale sunt similare cu cele ale facultăţilor şi putem spune că din anumite perspective, avantajele pe care le oferă sunt superioare. Pregătirea pentru profesia de asistent medical, care este una foarte complexă, le oferă elevilor după absolvire mult mai multe şanse de a practică o profesie nobilă şi foarte căutată la ora actuală pe plan european decât oferă pregătirea în cadrul multora dintre facultăţi", susţin reprezentanţii şcolii postliceale. citați de Agerpres.

Potrivit sursei citate, Şcoala Postliceală Sanitară "Carol Davila" este implicată de mai bine de trei ani în proiecte derulate cu fonduri europene, iar în următorii doi ani şcolari 2015-2017 un număr de 60 de elevi vor participa la un nou proiect Erasmus+.

De asemenea, toţi elevii Şcolii Postliceale Sanitare "Carol Davila" beneficiază de legitimaţii internaţionale CAROL DAVILA – ISIC, având aceleaşi avantaje ca şi studenţii, pentru obţinerea unor discounturi la producători şi servicii IT, educaţie, etc atât în România cât şi în străinătate.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.