Inna ne colindă de Crăciun

Inna ne colindă de Crăciun

Cântăreaţa, care a lansat zilele trecute videoclipul piesei sale pentru sărbători, anunţă două colaborări internaţionale pentru noul album.

Deşi îl aşteaptă pe Moş Crăciun tot cu poezia de anul trecut, Inna speră să-l înduplece cu un videoclip nou-nouţ (filmat zilele trecute la un patinoar din Bucureşti), o compilaţie de Crăciun pentru care face echipă cu mai mulţi colegi de breaslă şi cu două veşti bune, legate de două colaborări aproape finalizate, spune ea, cu "doi artişti de talie internaţională".

Piesa "I need you for Christmas" a fost lansată anul trecut, dar frumoasa cântăreaţă a gătit-o zilele trecute în straie noi, de sărbătoare, şi speră să i se treacă cu vederea, mai ales că este foarte ocupată cu noul album, încă în lucru. Albumul cu acelaşi nume, pe care au fost incluse piese cântate de mai mulţi artşti români, printre care Akcent, Proconsul, Mihai Traistariu sau Semnal M, se găseşte în magazinele specializate la preţul de 29,90 de lei.

"Promovăm cu un nou videoclip, regizat de Tom Boxer, această piesă. În rest, se lucrează intens la albumul cu numărul doi, pe care vrem să-l scoatem pe piaţă în primăvara lui 2011. Până atunci ne vom ocupa strict de asta", a declarat Marian Dorobanţiu, managerul artistei. Pe lângă piese celebre ca "Seniorita" sau "No limit", noul material discografic va conţine şi o serie de piese noi.

"Nu pot să vă spun exact câte piese va conţine albumul, având în vedere că este încă în lucru, dar, în mare, va păstra genul muzical care a făcut-o celebră. Vor exista şi piese pop-dance, dar, în principiu, se va păstra acelaşi gen ritmat", declară Marian Dorobanţiu.

Albumul va conţine şi două single-uri realizate în colaborare cu doi artişti internaţionali de renume, unul din Statele Unite şi celălalt din Anglia, al căror nume nu a putut fi încă făcut public, datorită clauzelor de confidenţialitate stipulate în contractul de colaborare.

<object height="340" width="560"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/alf7q-t-JAw?fs=1&hl=ro_RO" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="http://www.youtube.com/v/alf7q-t-JAw?fs=1&hl=ro_RO" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" height="340" width="560"></embed></object>

În Polonia, de Revelion

Este frumoasă, talentată, foarte "Hot" şi cât se poate de "Amazing", suficiente motive pentru ca polonezii să o adore, astfel că, la cumpăna dintre ani, Inna nu se va afla pe meleagurile româneşti aşa cum ne obişnuise, ci pe o scenă din Polonia. În industria muzicală internaţională este din ce în ce mai apreciată, are foarte mulţi fani, şi numărul lor este în continuă creştere, a cucerit Europa, iar acum îşi propune să cucerească şi America.

Deşi are puţin timp, Inna doreşte foarte tare să meargă şi la un concert al celor de la The Marker. "Claudiu, chitaristul care o însoţeşte în concerte, face parte dintr-o trupa românească rock, The Marker, iar Innei îi place foarte mult cum cântă băieţii", povesteşte managerul vedetei.

IPOSTAZE. Inna , o pionieră sexy. Senzuală printre trandafiri. Cu portocale pentru Crăciun

Ne puteți urmări și pe Google News