Evenimentul Zilei > Actualitate > Inna ia 250 euro pe minut la Timişoara | VIDEO
Inna ia 250 euro pe minut la Timişoara | VIDEO

Inna ia 250 euro pe minut la Timişoara | VIDEO

Cântăreaţa are tarif de divă. Pentru 60 de minute, timişorenii vor plăti 15.000 de euro

Primăria Timişoara a încheiat, vineri, contractul cu Inna, pentru concertul de Zilele Timişoarei. Artista va primit 250 de euro pe minut pentru reprezentaţia de o oră pe care o va susţine în Piaţa Unirii. Afoană, dar cu un succes maxim la public, Inna va sta 60 de minute în Piaţa Unirii, pe 3 august, după care va putea să-şi acceseze contul, mai bogat cu 15.000 de euro.
Primarul oraşului spune că a plătit un preţ bun
Suma reprezintă mai mult de o treime din bugetul alocat evenimentului de către Consiliul Local. Liberalii nu s-au uitat la bani. "Am semnat contractul cu Inna. 15.000 de euro e un preţ bun", a declarat primarul Nicolae Robu.
Nu contează că în mandatele anterioare, indiferent ce artist local sau străin a urcat pe scenă de ziua oraşului, nu a încasat o sumă aşa de mare. La Zilele Timişoarei au mai concertat Bajaga, Paula Seling, Ştefan Bănică, Compact, Horia Brenciu sau Adi Bărar Band. În afară de Bănică, a cărui prestaţie a costat Timişoara 13.000 de euro, restul artiştilor români au cântat pe sume mai mici de 10.000 de euro.
Revoltă pe Facebook
La rândul lor, timişorenii sunt oripilaţi de perspectiva prestaţiei Innei. Zilele trecute, pe Facebook, a fost creată o pagină denumită "Spune NU concertului Innei pentru 20.000 de euro la Zilele Timişoarei" (n.r. – aceasta a fost suma vehhiculată iniţial). "În calitate de cetăţeni ai oraşului credem că astfel de sume ar trebui alocate altor activităţi cu adevărat importante în administraţia publică", spune iniţiatorul paginii. Peste 1.300 de oameni au dat "Like" acestei pagini
Inna concurează cu cei de la UB40 la onorariu
Până acum, cea mai mare sumă plătită unui artist român, cu ocazia aceluiaşi eveniment, a fost de 13.000 de euro, lui Ştefan Bănică. Însă mai mult decât va lua Inna a primit trupa UB40, şi ea invitată la "Zilele Timişoarei". UB40 este, însă, una dintre trupele cu vechime în industrie şi recunoscută pe plan mondial. Timişorenii nu se vor "bucura" numai de prestaţia Innei. Pe mult mai puţin bani, primăria le pregăteşte locuitorilor oraşului o surpriză de proporţii. Pe 3 august, de la ora 21.30, va apărea pe scenă, pentru prima dată de când a părăsit trupa Cargo, Ovidiu Ioncu, sau Kempes – aşa cum îl cunosc fanii. El va cânta în formula Resident Ex, alături de Tavi Iepan, Christian Podratzky, Adrian Popescu, Florin Cvasa şi Mathhias Lange.
<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/mTOo5YzwY84" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: