Incidentul a avut loc după miezul nopţii, pe strada Crizantemelor. Cele două familii care locuiau în imobilul cu numărul 13 s-au trezit în casă cu patru indivizi înarmaţi cu bâte şi cuţite.
Victimele  susţin că indivizii încă neidentificaţi au intrat peste ele în casă, au lovit-o pe una dintre femei, o tânără, cu o bâtă şi apoi l-au înjunghiat de mai multe ori, pe soţul acesteia.
“Sunt nişte indivizi plătiţi de proprietar să ne scoată afară din casă cu bâtele”, a spus una dintre femei, povestind cum au fost atacaţi vecinii ei. Ulterior, scandalul a continuat în stradă. Potrivit martorilor, “armele” folosite au fost cărămizi, o rangă metalică smulsă din gard şi sticle sparte.
În timp ce un echipaj SMURD a preluat bărbatul înjunghiat pentru a-i acorda îngrijiri medicale, au intervenit şi poliţiştii în aplanarea conflictului. Oamenii legii spun că imobilul de pe strada Crizantemelor numărul 13 este retrocedat şi că proprietarii de drept se judecă de mai mulţi ani cu chiriaşii, respectiv cu membrii familiilor agresate noaptea de duminică spre luni. Ei au mai precizat că scandalul acesta a izbucnit pe fondul consumului de alcool, de către proprietar, care ar fi instigat la bătaie, după care a fugit de la faţa locului.