Evenimentul Zilei > Actualitate > Inițiativa de deputat independent. Vezi cine vrea să înființeze Partidul Fraierilor!
Inițiativa de deputat independent. Vezi cine vrea să înființeze Partidul Fraierilor!

Inițiativa de deputat independent. Vezi cine vrea să înființeze Partidul Fraierilor!

Deputatul independent Mircia Giurgiu intenţionează să înfiinţeze, după alegerile locale, Partidul Fraierilor. Sunt aşteptaţi toţi românii care au fost "fraieriţi" în relaţia cu statul, cu autorităţile sau cu o altă persoană, susţine fostul parlamentar PDL.

Giurgiu a explicat, joi, că ideea înfiinţării acestei formaţiuni a venit din partea unui participant la protestele din Piaţa Unirii din Cluj-Napoca.

"Intenţionez să înfiinţez Partidul Fraierilor, dar după alegerile locale, în funcţie de câţi oameni vor adera la acest proiect. Ideea a venit de la un participant la protestele din Piaţa Unirii, care a spus că ar trebui să înfiinţăm un astfel de partid al fraierilor, unde fiecare membru sau cei care au fost fraieriţi de stat, de autorităţi sau de o altă persoană să vină să îşi spună povestea. Vrem să fie învăţătură de minte altora, să ştie cei care se vor afla într-o situaţie asemănătoare să se ferească. Sunt sigur că vor fi sute de mii de oameni", a spus Mircia Giurgiu. Potrivit acestuia, noua formaţiune s-ar axa mai mult pe informarea cetăţenilor, urmând să aibă sloganuri de genul "Să nu faceţi ca noi" sau "Cine face ca noi, ca noi să păţească". "Este şi o problemă de civism", a arătat Giurgiu.

Mircia Giurgiu a intrat în Parlament în anul 2004, pe listele PRM, care a semnat un protocol cu Blocul Naţional Sindical, Giurgiu fiind anterior lider de sindicat. În 2008, a fost ales deputat pe listele PDL, partid din care a fost exclus în martie 2011, de atunci activând ca independent.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: