Evenimentul Zilei > Actualitate > Incredibilul caz al tinerei torturate de patronii săi. IMAGINI ŞOCANTE
Incredibilul caz al tinerei torturate de patronii săi. IMAGINI ŞOCANTE

Incredibilul caz al tinerei torturate de patronii săi. IMAGINI ŞOCANTE

O tânără de 22 de ani a fost supusă la chinuri inimaginabile de către patroni şi hrănită atât de prost încât ajusese să mănânce ambalajul în care erau ţinute hainele la curăţătoria unde lucra.

După doi ani de chin, timp în care a fost adesea bătută şi ţinută în lanţuri, Zunduri, din Mexic, a reuşit să scape din mâinile torţionarilor. În prezent se află internată la o clincă din capitala Mexicului, cazul şocându-i efectiv pe medici. Corpul fetei tortuarte a ajuns să arate precum al unei persoane de vârstă foarte înaintată, au precizat cadrele medicale.

În plus, după 12 ore petrecute în călcătorie, Zunduri avea voie să mănânce o singură dată iar dacă se oprea din lucru era lovită cu diverse obiecte metalice. Spatele său este atât de traumatizat încât aproape că nu există centimetru de piele intact. Prezintă, de asemenea, numeroase arsuri produse cu fierul de călcat, tăieturi etc. Deşi era adesea ţinută în lanţuri, tânăra a reuşit să profite de un moment de neatenţie din partea brutelor şi să fugă.

“Vreau să plătească pentru fiecare lacrimă pe care am vărsat-o, pentru fiecare chin îndurat, fiecare lovitură primită”, a declară tânăra, care a cerut presei să o numească Zunduri, pentru că o prietenă i-a spus că în japoneză înseamnă “fata cea frumoasă”.

Cinci persoane au fost arestate în acest caz incredibil: Jose de Jesus Sanchez Vera, Leticia Molina Ochoa, sora acesteia, Fani Molina Ochoa, Ivette Hernandez Molina şi sora sa Jannet Hernandez Molina. Anchetatorii au precizat că Zunduri a început să lucreze în condiţii normale iar o vreme a primit chiar o sumă decentă pentru munca sa. Lucrurile s-au schimbat însă brusc. Patronii au acuzat-o de furt, i-au sistat salariul, au pus-o în lanţuri şi au torturat-o continuu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: