Incredibil: PSV - Feyenoord 10-0! VIDEO

Incredibil: PSV - Feyenoord 10-0! VIDEO

Scor de maidan înregistrat astăzi în derbyul etapei cu numărul 10 din Eredivisie, campionatul de fotbal al Olandei. PSV Eindhoven a bătut Feyenoord Rotterdam cu un neverosimil 10-0.

Feyenoord Rotterdam a fost spulberată de PSV Eindhoven în derbyul etapei a 10-a din Eredivisie. Scorul la care trupa pregătită de Mario Been, probabil la ultimul meci pe banca formaţiei din Rotterdam, a şocat întrea continentul. Este cea mai mare diferenţă la care Feyenoord a pierdut în toată istoria sa!

După meci, fanii lui Feyenoord, recunoscuţi ca fiind printre cei mai duri din Europa, au cerut desfiinţarea echipei!

Pentru PSV, care e în continuare lider în Olanda, au marcat: Jonathan Reis (24, 47, 59), Ibrahim Afellay (39), Ola Toivonen (49), Jeremain Lens (55, 87), Balázs Dzsudzsák (62, 77), Orlando Engelaar (69). Feyenoord, care traversează una dintre cele mai negre perioade din istorie a ajuns pe loc de baraj pentru supravieţuire în Eredivisie, 16, din 18 echipe. Singura scuză a oaspeţilor de la Feyenoord poate fi aceea că, din minutul 34, a evoluat cu un om mai puţin pe teren, Kelvin Leerdam fiind eliminat de arbitrul Bas Nijhuis.

Ne puteți urmări și pe Google News

Feyenoord, care traversează una dintre cele mai negre perioade din istorie a ajuns pe loc de baraj pentru supravieţuire în Eredivisie, 16, din 18 echipe.

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/WCSy42XSltM?fs=1&amp;hl=ro_RO"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/WCSy42XSltM?fs=1&amp;hl=ro_RO" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>