Evenimentul Zilei > Actualitate > Incredibil! Fetiță scufundată în apă fierbinte. Care a fost scuza bunicii
Incredibil! Fetiță scufundată în apă fierbinte. Care a fost scuza bunicii

Incredibil! Fetiță scufundată în apă fierbinte. Care a fost scuza bunicii

O fetiță de doar 2 ani a suferit arsuri cumplite și riscă să-și piardă ambele picioare după ce a fost scufundată în apă fierbinte de bunica vitregă.

Incidentul s-a petrecut pe data de 11 august, când fetița de 2 ani, Kaylee Robinson, a fost lăsată în grija bunicii vitrege, Jennifer Vaughn, în casa ei din Chattanooga, SUA.

Mama fetiței, Brittany Smith, a declarat că viitoarea soacră și-a justificat gestul spunând că „avea o zi proastă”.

Femeia a fost reținută pentru agresiune asupra unui copil în formă agravată și poate fi eliberată dacă plătește o cauțiune de 150.000 de dolari.

Mama fetiței a postat imaginile cu rănile cumplite pe rețelele sociale și astfel s-au autosesizat autoritățile.

Fetița este internată și primește îngrijiri medicale în mod constant, însă starea ei se agravează. Mama ei a spus că rănile prezintă un risc mare de infecție și ar putea risca inclusiv amputarea picioarelor.

Brittany Smith spune că și-a lăsat fetița de 2 ani în ziua respectivă la viitoarea soacră pentru că mergea la lecții de înot cu ceilalți doi copii. Nu era prima dată când și-a lăsat copiii în grija femeii și nu au fost niciodată probleme.

La scurt timp după ce a plecat, a fost sunată de Jennifer Vaughn care i-a spus că ceva s-a întâmplat. În acest timp o auzea pe cea mică plângând, potrivit Daily Mail.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: