Evenimentul Zilei > Monden > Incredibil! Cum arată fata lui Garcea? I-a lăsat pe toți cu gura căscată
Incredibil! Cum arată fata lui Garcea? I-a lăsat pe toți cu gura căscată

Incredibil! Cum arată fata lui Garcea? I-a lăsat pe toți cu gura căscată

Fata celebrului actor Mugur Mihăescu, cunoscut drept Garcea, face ravagii pe internet. Cum arată Ivona?

Ivona are 21 de ani și a absolvit Administrarea Afacerilor la Universitatea Bath din Somerset (Anglia). Nu a luat-o pe urmele tatălui ei, fiind pasionată mai degrabă de tot ce ține de management și business. Se poate spune că la acest capitol a moștenit perspicacitatea actorului, care pe lângă această meserie este și un potent om de afaceri deținând un local frecventat de multa lume în Centrul Vechi al Capitalei.

Tânăra lucreaza în prezent la o agenție de turism din Londra și se descurcă destul de bine din banii pe care îi câștigă acolo. De altfel, fetei lui Mugur Mihăescu îi merge bine nu doar din punct de vedere profesional. Ca orice tânără, are și ea un partener, un bărbat care l-a cucerit și pe socrul care o făcea pe politțstul în serialul de comedie difuzat de PRO TV.

Iubitul Ivonei lucrează la Rolls Royce.

Ivona si Vlad, caci asa il cheama pe iubitul ei, au fost mai tot timpul impreuna caci au studiat impreuna la facultatea de prestigiu din Anglia. Fata l-a cunoscut pe cel cu care se pare ca are intentii serioase la Colegiul Gheorghe Lazar, unde au fost colegi de liceu. Ginerele lui Garcea a avut ceva bafta dupa ce a ajuns in Anglia: a obtinut un post in departamentul de vanzari a celebrei companii Rolls Royce.