Meciul dintre CSM Târgoviște și Sepsi Sfântu Gheorghe (scor 55-66), disputat sâmbătă, în liga feminină de baschet, a fost marcat de un incident ce l-a avut în prim plan pe Ionuț Marin, crainicul sălii din Târgoviște. Un suporter al formației oaspete s-a îndreptat spre Marin și a încercat să-l lovească fără nicio explicație.

„Tocmai prezentasem cele două echipe, ne pregăteam de startul jocului, când am văzut un tip clătinîndu-se, care venea direct spre mine, pe parchet. Am făcut câțiva pași în spate, el s-a prăvălit spre mine, a încercat să mă lovească, dar a fost blocat, într-un târziu, de forțele de ordine. Din tribună au vrut să sară câțiva suporteri. Sala a luat foc. 1.500 de oameni au început să scandeze România!, România!, în timp ce fanii din Covasna cântau în limba maghiară", a povestit crainicul pentru gsp.ro.

Agresorul a primit o amendă de 500 de lei, din partea forțelor de ordine, și interdicția de a mai pătrunde într-o sală de sport timp de un an. Ionuț Marin este cel care a povestit pentru gsp.ro că la meciul dintre Sepsi și CSM Târgoviște, disputat la Sfântul Gheorghe, fanii gazdelor au intonat imnul Ținutului Secuiesc.