Începe balul vedetelor la Pro TV

Începe balul vedetelor la Pro TV

LA DANS. Opt celebrităţi din lumea showbizului sau a sportului au acceptat provocarea de a-şi demonstra calităţile de dansatori în al şaselea sezon "Dansez pentru tine", una dintre cele mai urmărite emisiuni de divertisment.

Gina Pistol, Lili Sandu, Vlad Miriţă, Alina Dumitru, Florin Grozea, Marius Nedelcu, Pavel Bartoş şi Marius Urzică se antrenează de zor împreună cu partenerii de dans pentru a impresiona juriul şi publicul în confruntarea care va începe pe 17 octombrie. Celelalte ediţii ale show-ului de la Pro TV cu miză caritabilă au reuşit să fie de fiecare dată lider de audienţă, telespectatorii fiind fascinaţi în fiecare vineri seara de fuziunea dintre dramă şi divertisment oferită la „Dansez pentru tine“. De la o săptămână la alta, cuplurile din concurs trebuie să înveţe dansuri noi, complicate şi să le redea pe ring într-o manieră cât mai apropiată de cea a profesioniştilor. Vedetele, împreună cu perechile lor, au întrat în „carantina“ de la „Dansez“ şi şi-au construit programul în jurul noii provocări. Prezentatori vor fi şi de această dată Ştefan Bănică Jr. şi Iulia Vântur.

Între antrenamente şi filmări

Lili Sandu formează o pereche pe ringul de dans cu Andrei Ştefan, din Bucureşti. Cei doi luptă pentru ca Andrei şi mama lui să aibă o locuinţă. „Sunt conştientă că vor fi multe ore de muncă, dar sunt fericită că aş putea să aduc un strop de bucurie în sufletul lui Andrei“, spune actriţa-cântăreraţă, care, în paralel cu antrenamentele de la „Dansez pentru tine“, filmează şi pentru serialul „Doctori de mame“. „Ne antrenăm minimum patru-cinci ore pe zi, este destul de dificil, n-am mai dansat până acum. Am tot respectul pentru cei care au participat la ediţiile anterioare ale emisiunii pentru că, oricât de frumos pare, ca imagine şi spectacol, acum ştiu pe propria-mi piele că este o muncă imensă“, mărturiseşte Lili.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vizionări în familie

Florin Grozea (Hi-Q) face echipă cu Natalia Sandu, din Chişinău. Ei luptă pentru ca rudele Nataliei să scape de sărăcie. Florin spune că a urmărit cu sufletul la gură alături de părinţii săi celelalte ediţii „Dansez“. „Părinţii mei se uitau la fiecare emisiune, aşa că eu, de fiecare dată când ajungeam acasă la Braşov, o urmăream alături de ei“, povesteşte Florin. Acesta adaugă că preferatul său din competiţie este Marius Urzică.

Un tangou cu Gina

Gina Pistol dansează cu Vladimir Palamarciuc, din Chişinău. Perechea luptă pentru a-l ajuta pe vărul lui Vladimir, Artur, care suferă de paralizie cerebrală infantilă şi tetrapareză spastică. Gina povesteşte că participarea la „Dansez pentru tine“ este un vis mai vechi. „Sinceră să fiu, mi-am dorit din prima clipă în care m-am uitam la emisiune să particip. Abia aştept să învăţ să dansez, să repet până la epuizare dansurile din concurs pentru a arăta pe ring aşa cum au făcut-o şi perechile din sezoanele trecute. În prima zi mă simţeam de parcă aveam două picioare stângi“, spune amuzată Gina. Dansurile preferate sunt tangou, slowfox şi rumba.

Tenorul dansator

Vlad Miriţă concurează alături de Ludmila Popazov, din Chişinău. Aceştia speră să câştige, pentru ca fiica Ludmilei, care suferă de hipoacuzie, să poată auzi. Tenorul de la Operă a acceptat provocarea de a-şi dovedi măiestria şi în dans, nu numai în muzică. „Mişcările de dans sunt destul de complicate, pentru că presupun atenţie maximă la toate detaliile legate de poziţie, coregrafie, armonie în pereche“, afirmă Vlad. Acesta îi creditează cu un uşor avantaj pe sportivii Marius Urzică şi Alina Dumitru, însă adaugă că „orice se poate întâmpla, nu e totul numai condiţie fizică“.

Judoka, timidă

Alina Dumitru face un cuplu pe ringul de dans cu Denis Bolborea, din Craiova. Acesta speră să câştige pentru a-şi putea ajuta bunicul, victima unui accident rutier. Medaliată cu aur la Olimpiada de la Beijing, judoka Alina intră încrezătoare în competiţie şi spune că se teme doar de ea însăşi. „Antrenamentele sunt diferite de ce fac eu şi mi se par un pic mai grele, deoarece eu sunt cam rigidă. Eu sunt o fire mai timidă şi nu am dansat foarte mult până acum. La petreceri făceam câteva mişcări de dans, cât să nu spun că stau pe scaun. Valsul este dansul meu favorit, iar punctul meu forte este obişnuinţa cu efortul“, afirmă cu sinceritate Alina.

Marius şi-a găsit naşul

Marius Nedelcu concurează alături de Alexandra Seleş, din Satu-Mare. Mama Alexandrei este bolnavă, însă munceşte în Italia, iar tatăl suferă de poliartrită reumatoidă. Marius, fost component al trupei Akcent, spune că nu se vedea în postura de concurent în cadrul show-ului. „Am considerat că trebuie să accept provocarea. Fiind prima dată când fac aşa ceva, antrenamentele mi se par foarte grele, dar este un «greu» plăcut“. Marius adaugă că „a nimerit“ un antrenor exigent, ceea ce reprezintă un avantaj: „N-am avut niciodată parte de un antrenor aşa de dur, dar cred că asta este exact ce îmi trebuia. Ne înţelegem excelent şi îl respect pentru experienţa lui“.

Şi dansul e un sport

Alături de Alina Dumitru, Marius Urzică este al doilea sportiv din concurs. Fostul campion olimpic face pereche cu Rozalia Pleşca, din Arad, care vrea să-şi ajute familia afectată de greutăţile zilnice. Marius echivalează duritatea antrenamentelor de la dans cu cele din sport. „Lumea se înşală când spune că dansul e uşor, mai ales când trebuie să ajungi la o anumită performanţă“. Acesta mai adaugă că, dacă ar fi fost într-o situaţie dificilă precum oamenii obişnuiţi care s-au înscris în concurs, n-ar fi ezitat să facă şi el acelaşi lucru. „Atunci când eşti într-o situaţie critică, profiţi de fiecare şansă“, afirmă Marius.

Un actor complet

Actorul Pavel Bartoş dansează cu Luciana Muntean, din Bucureşti. Aceasta vrea să-i asigure viitorul nepoţelului ei în vârstă de 4 ani, rămas fară tată. Pavel Bartoş enumeră două motive pentru care a acceptat să „Danseze pentru tine“ - „Faptul ca poţi ajuta pe cineva, poate chiar să-i schimbi viaţa. Nu ţi se întâmplă de multe ori acest lucru. Şi doi, sunt actor. Îmi îmbogăţesc mijloacele de exprimare artistică“, declară acesta.

VEZI GALERIE FOTO!!!