Conducerea Universității de Medicină şi Farmacie „Grigore T.Popa” a decis ca pe 9 şi 10 martie să fie suspendată în totalitate activitatea didactică cu studenţii, iar între 11 şi 31 martie cursurile să se desfăşoare online.

„În perioada 9-10 martie 2020 se suspendă, în totalitate, activitatea didactică cu studenţii. În acest interval, Decanatele facultăţilor vor evalua spaţiile necesare pentru relocarea activităţilor didactice din spitale. Începând cu data de 11 martie 2020 până la 31 martie 2020 cursurile la toate facultăţile şi specializările se vor desfăşura on-line, pe platforma de e-learning. Lucrările practice din anii preclinici se vor desfăşura conform orarului deja stabilit. Stagiile clinice se vor desfăşura, sub formă de prezentări de caz (…), în spaţiile de învăţământ ale Universităţii, altele decât cele din clinici, conform orarului care va fi perfectat în zilele de 9 şi 10 martie 2020”, se precizează într-un comunicat al UMF.

Universitatea ieșeană este a doua, după Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București care a decis suspendarea activităților pentru studenți. Conducerea Universității „Carol Davila” a decis să suspende cursurile și examenele pentru toți studenții facultăților începand cu data de 09.03.2020 și până la data de 31.03.2020.

 

Te-ar putea interesa și: