Evenimentul Zilei > Monden > Încă o lovitură pentru Bădălău, din partea fostei soții. Cântăreața Claudia Pătrășcanu, noi dezvăluiri
Încă o lovitură pentru Bădălău, din partea fostei soții. Cântăreața Claudia Pătrășcanu, noi dezvăluiri

Încă o lovitură pentru Bădălău, din partea fostei soții. Cântăreața Claudia Pătrășcanu, noi dezvăluiri

Nicolae Bădălău nu a fost uitat de fosta soție, cântăreața Claudia Pătrășcanu. Fosta componentă a trupei Sexxy a divorțat de politicianul pesedist în urmă cu patru luni de zile, iar de curând, a lansat o piesă inspirată din momentele de coșmar trăite în căsnicie.

Claudia Pătrășcanu este din nou o femeie puternică. Cântăreața spune că a scăpat de abuzul emoțional și a trecut cu brio peste perioada încărcată a divorțului. Cu acest prilej, a lansat o nouă piesă – „Tată de duminică”, însoțită de un mesaj în care a vorbit despre infidelitățile soțului și lipsa de implicare în ceea ce privește educația și dezvoltarea copiilor.

Claudia Pătrășcanu: „Atunci când îți iubești familia trebuie să fii mai cu perdea”

„A fost într-un moment în care s-au întâmplat niște lucruri în viața mea. Am simțit să fac această piesă. Sunt multe femei care își cresc copiii singure, mă consider o femeie puternică. Mi-am dorit un divorț amiabil, pentru liniștea copiilor noștri, el nu a vrut. Timpul le rezolvă pe toate. Atunci când te căsătorești nu te gândești că o să divoțezi. Dacă lăsăm timpul să treacă, se vor așeza toate. Dintotdeauna mi-am dorit ca eu și Gabi să rămânem părinți pentru ei, dar și prieteni. M-am dedicat 100% familiei, iar Gabi nu și-a dorit să mai fiu artistă. Și-a dorit să stau acasă, cu copiii, să mă știe bine. Probabil că avea prea multă libertate. Nu doar înșelatul e o problemă într-o relație, trebuie să fii bărbat și să fii deștept. Atunci când îți iubești familia trebuie să fii mai cu perdea și mai precaut. Nu a fost doar atât, a fost o perioadă în urmă când noi nu ne mai înțelegeam. Oricâte mi-ar fi făcut Gabi și oricâte mi-ar face va rămâne pe viață tatăl copiilor, îl respect. Detest minciuna și dacă într-o relație nu ești sincer nu e ok. Oricât am fi încercat nu știu cât ar mai fi mers. Cu părinții lui am rămas într-o relație de respect. Acum sunt pe picioarele mele, sunt eu, și am grijă de acești doi copii singură. Viața este lungă, dar acum nu sunt șanse de împăcare”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

Gabriel Bădălău, acuzat de infidelitate, abuz emoțional și lipsă de implicare în dezvoltarea copiilor

Acuzațiile dure la adresa lui Nicolae Bădălău, fiul lui Gabriel Bădălău, au apărut în urmă cu câteva luni de zile.

„După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni, renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. (…) Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea (copiii mei)! Veţi creşte cu iubire şi linişte, restul nu contează!”, declara Claudia Pătrăşcanu la anunțul separării.

În prezent, Claudia locuiește în Constanța alături de cei doi copii. Magistrații au decis ca cei mici să petreacă două weekenduri pe lună cu tatăl lor. Artista nu a fost încântată de acest lucru, motiv pentru care a făcut apel.

Piesa a fost lansată miercuri, 11 decembrie, în ziua în care Claudia și Bădălău au avut înfățișarea la tribunal pentru custodia copiilor.

Carmen Pătrășcanu – Tată de duminică (Videoclip)