Românca Ana Palmer susține că este consultant de frumusețe și s-a stabilit în Marea Britanie de aproape douăzeci de ani. În urmă cu câteva zile, ea a transmis un mesaj, pe Facebook, sperând că va reuși să ia legătura cu un „bărbat atrăgător” pe care l-a întâlnit la un supermarket din localitatea Tavistock, comitatul Devon.

„Ia legătura cu mine, bănuiesc că ești singur!”, a postat Ana Palmer pe Facebook. Mesajul a devenit viral, în scurtă vreme, astfel că femeia a intrat în atenția presei mondene din Marea Britanie.

Sperând că astfel va reuși să dea mai repede de cel pe care îl caută, Ana Palmer a acceptat să povestească despre idila care s-a înfiripat la market. Conform relatării sale, cei doi s-au văzut în market, la raionul de electrocasnice, în timp ce căutau un aparat pentru gătit ore. Au schimbat câteva priviri și și-au zâmbit, după care și-au văzut de cumpărături.

Ulterior, s-au revăzut în parcare, în vreme ce își încărcau cumpărăturile în mașini. Astfel, femeia a povestit că în vreme ce urca în mașină, înainte de a porni, bărbatul și-a scos masca de protecție și i-a mai zâmbit o dată.

„Cine și unde ești? Erai cu un Audi alb (în mod intenționat am stat mai mult să îmi pun cumpărăturile în portbagaj, tocmai pentru a te vedea mai bine) și ai glumit cu mine de parcă nu mai conta nimic, așa că eu bănuiesc că ești singur! Ia legătura cu mine și hai să vedem unde ne duce asta! Sper ca prima noastră întâlnire la Lidl să nu fie și singura”, a scris Ana Palmer pe Facebook.

Mesajul ei postat pe Facebook a strâns zeci de comentarii din partea internauților, care i-au urat noroc, însă nici unul dintre aceștia nu au putut să-i ofere vreun indiciu în legătură cu necunoscutul care a vrăjit-o.

„Am simțit că trebuia să fac ceva. Am vrut să vorbesc cu el, dar nu pot să-mi dau întâlniri sau să vorbesc cu bărbați când e și fiica mea de față”, a relatat Ana Palmer pentru un ziar local, Plymouth Live.