Cel puțin un agent FBI a deschis focul asupra unui bărbat înarmat în afara sediului CIA din Virginia, au spus autoritățile. Suspectul a fost împușcat și rănit după ce „a ieșit din vehiculul său cu o armă” în jurul orei 18.00, ora locală, a declarat FBI într-un comunicat, citat de ABC News.

Suspectul neidentificat a fost dus la un spital local și starea lui de sănaătate nu a fost anunțată. FBI a declarat că analizează incidentul. “Procesul de analiză este amănunțit și obiectiv și se desfășoară cât mai rapid posibil în aceste condiții”, a spus FBI.

Un agent FBI ar fi împușcat și rănit un suspect după ce un „vehicul suspect” a condus la sediul CIA din Virginia.

Atât CIA, cât și FBI-ul au răspuns că incidentul a avut loc după ce o persoană neautorizată a încercat să treacă pe lângă poarta de intrare la sediul central al CIA din Langley.

Presa a anunțat că suspectul a fost împușcat și rănit de către agenții FBI CIA a confirmat că agenția a răspuns într-o declarație la WUSA9 spre seară. „În coordonare cu partenerii noștri locali de aplicare a legii, abordăm o situație de securitate chiar în afara perimetrului securizat al sediului central al CIA de lângă poarta noastră principală”, se menționează în comunicat.

„Zona rămâne securizată, iar ofițerii noștri de protecție a securității care analizează incidentul sunt singurul personal al agenției implicat direct.” Potrivit presei locale, „situația de securitate” a dus la închiderea drumurilor în zonă, iar poliția locală ajuta la redirecționarea traficului din zonă.

Știre în curs de actualizare.