Evenimentul Zilei > Actualitate > Impresara fotbaliștilor, Ana Maria Prodan, are pantofi cu numele său
Impresara fotbaliștilor, Ana Maria Prodan, are pantofi cu numele său

Impresara fotbaliștilor, Ana Maria Prodan, are pantofi cu numele său

Ionuț Glăvan și George Ștefănescu au decis ca cel mai nou model de pantofi lansat în acest an să poarte numele Anei Maria Prodan.

Design-ul încălțărilor este în tendințele anului 2016, încorporând armonios detalii și texturi din blană naturală, combinate cu piele în culoarea negru și un toc de 10,5 cm. Realizarea acestui model de încălțăminte solicită foarte multă muncă, pasiune și minuțiozitate. ”Pantofii Prodan vor fi disponibili spre vânzare în magazinele noastre într-un timp cât mai scurt. Primul pas a fost să anunțăm opinia publică prin intermediul canalelor media de acest model lansat iar până acum am primit doar reacții pozitive din partea clientelor noastre. Suntem foarte mulțumiți de această colaborare cu Ana Maria Prodan și considerăm că acest model reprezintă excelent personalitatea ei: eleganță, stil, rafinament”, a declarat Ionuț Glăvan, unul din cei doi designeri ai brandului Mineli Boutique.
Lansarea modelului de încălțăminte ”Prodan”, supranumit astfel după numele Anei Maria Prodan, a fost unul din cele mai importante evenimente ale acestei săptămâni, nu mai puțin de 8 echipe de televiziune fiind prezente la evenimentul inaugural.