S-ar părea că Lidia Buble și Răzvan Simion formează din nou un cuplu, lucru care pe foarte mulți îi bucură, întrucât cei doi aveau în spate o istorie de 6 ani împreună.

Deși și-au luat rămas-bun acum câteva săptămâni, fanii fiind îndurerați de această decizie în urma căreia părea că nu mai există cale de întoarcere, acum lucrurile par să se îndrepte de la sine.

Așa cum o melodie cunoscută în România spune: „Adio! Dar mă întorc eu cândva”, și Lidia Buble pare să fi revenit la gânduri mai bune în ceea ce îl privește pe faimosul prezentator TV.

Fanii lor și-au pus numeroase semne de întrebare și s-au gândit, recent, dacă nu cumva aceștia urmează să anunțe marea lor împăcare.

Prezentatorul de la Antena 1 o urmărește din nou pe artistă pe rețelele de socializare și chiar îi apreciază fotografiile, lucru ce i-a făcut pe fanii lor să se gândească dacă nu cumva vor să bifeze o mare împăcare, scrie Cancan.


Despărțirea celor doi a fost anunțată chiar de Răzvan, care a postat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare, în care vorbea despre decizia de a pune capăt lucrurilor.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit.

De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Mă iert pe mine pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă şi construim proiectul muzical şi în rest doi foşti iubiţi, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept“.