Evenimentul Zilei > Monden > Video. Scene tulburătoare la TV, în direct. A dărâmat studioul de nervi
Video. Scene tulburătoare la TV, în direct. A dărâmat studioul de nervi

Video. Scene tulburătoare la TV, în direct. A dărâmat studioul de nervi

Imagini halucinante cu un concurent care şi-a pierdut minţile după ce a pierdut! Urmăriți imaginile cu acel concurent care face praf pupitrul după ce a pierdut concursul.
Imagini halucinante cu un concurent care şi-a pierdut minţile după ce a pierdut! Imaginile cu acel concurent care face praf pupitrul sunt incredibile. Totul s-a întâmplat în direct, iar imaginile au devenit virale pe social media.
Concurentul şi-a pierdut minţile pur şi simplu în direct la televiziunea naţională. Echipa sa a pierdut în faţa rivalilor, iar el s-a enervat. În video puteţi vedea scena halucinantă care s-a produs cu unul dintre participanţii la un show de televiziune din Islanda.
Imagini halucinante cu un concurent
Imaginile ireale au făcut înconjurul lumii

Imagini halucinante cu un concurent care şi-a pierdut minţile după ce a pierdut! VIDEO

Concurentul islandez aruncă pupitrul după ce a pierdut. Bărbatul s-a enervat după lovitura primită în concurs. Probil că nu se aștepta să piardă.  După ce a s-a constat clar că echipa sa din Fjölbrautaskólinn við Ármúla a pierdut în fața  echipei Tækniskólinn – Gettu Betur, versiunea islandeză a University Challenge, acesta a decis să spargă platoul de filmare.

Emisiunea este pe bazată de întrebări şi răspunsuri, în genul  Ştii şi câștigi, de la noi.

În video se poate vedea cum toţi concurenții din platou, inclusiv moderatoarea, rămân şocaţi în momentul în care concurentul aruncă pupitrul din faţa sa şi părăseşte nervos platoul de filmare. Şi ca să fie tot tacâmul complet, înainte de a strivi tot ce-a i-a ueşit în cale, a laut paharul cu apă al concurentei aflate în stânga sa,  şi i l-a spart, apoi a fugit, scrie independent.co.uk.