Evenimentul Zilei > Actualitate > Ionuț Iftimoaie a fost lovit de o mare TRAGEDIE. Sute de fani sunt alături de concurentul de la „Ultimul Trib”
Ionuț Iftimoaie a fost lovit de o mare TRAGEDIE. Sute de fani sunt alături de concurentul de la „Ultimul Trib”

Ionuț Iftimoaie a fost lovit de o mare TRAGEDIE. Sute de fani sunt alături de concurentul de la „Ultimul Trib”

Carismaticul sportiv Ionuț Iftimoaie a primit vestea în timp ce participa la concursul „Ultimul Trib”. O veste ca un trăznet care l-a lăsat fără grai. Tatăl sportivului a murit! Zilele trecute, sora lui Ionuț, Dima Trofim a murit la 45 de ani.

 Ionuț Iftimoaie a postat pe contul de socializare o imagine cu părintele său, alături de care a scris un mesaj cutremurător.

„Mi-e greu sa-i explic că te-ai dus într-o lume mai bună… Mi-e greu și mie să accept…dar trebuie…Odihnește-te în pace, TĂTICULE ?' au fost cuvintele  lui Ionuț Iftimoaie. De asemenea, acesta și-a schimbat imaginea de profil de pe contul de socializare, cu una ce reprezintă doliul.

Prietenii virtuali ai campionului K1 i-au transmis mesaje de susținere și condoleanțe. „Condoleanțe si putere să treceti peste aceste momente grele!,  Dumnezeu să-l ierte ,  Condoleanțe, prietene!,  Dumnezel să-l ierte și pe voi să vă întărească. Condoleanțe' au fost doar câteva dintre zecile de mesaje pe care i le-au transmis fanii, sportivului. Ionuț Iftimoaie este cel de-al doilea concurent de la ” Ultimul Trib”, care primește o așa veste cutremurătoare.