Evenimentul Zilei > Actualitate > Scene halucinante! Cad saci cu droguri de la balcon!
Scene halucinante! Cad saci cu droguri de la balcon!

Scene halucinante! Cad saci cu droguri de la balcon!

Sacul plin cu zece kg de droguri a căzut de la un balcon la picioarele unui poliţist.

La Toulouse, un traficant suspectat a avut proasta idee de a-şi arunca marfa de la balcon exact atunci când poliţia îi bătea la uşă.

De două ori lipsa de noroc a aranjat în aşa fel lucrurile încât un presupus traficant din cartierul Bagatelle din Toulouse să cadă în plasa poliţiei. În primul rând, în timpul unei patrulări de rutină, a BST, o brigadă a poliţiei a soluţionat rapid, la faţa locului o dispută din cartier, spun surse ale poliţiei.  Dar agenţii trimişi la faţa locului au fost opriţi pe coridoarele unui imobil de un miros puteric care emana dintr-un alt apartament. Au decis astfel să bată la uşă….

Bani gheaţă în apartament

Dar, înainte de a deschide uşa, propietarul s-a grăbit să se debaraseze de o marfă compromiţătoare: el a aruncat un sac conţinând nu mai puţin de 10 kg de răşină de cannabis, iar sacul a aterizat la picoarele unui poliţist.

Stratagema ar fi putut să aibă şanse de reuşită dacă un poliţist nu ar fi rămas de gardă la parterul imobilului. El s-a pomenit cu sacul cu droguri la picioarele sale.

Suspectul, în vârstă de 23 de ani, era cunoscut serviciului de poliţie. O percheziţie ulterioară a permis brigăzii antidrog să găsească şi asupra lui 700 de grame de cannabis, în mici pliculeţe de plastic, gata de vânzare şi 4.500 de euro cash.

Astăzi, bărbatul va fi prezentat în faţa judecătorilor unde va trebui să-şi susţină punctul de vedere. Prezumpţia de nevinovăţie, notează 20 Minutes.