Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum ARATĂ Anamaria Prodan după MOARTEA mamei sale. Nimănui NU i-a venit să creadă! Imaginile sunt ȘOCANTE – Galerie Foto
Cum ARATĂ Anamaria Prodan după MOARTEA mamei sale. Nimănui NU i-a venit să creadă! Imaginile sunt ȘOCANTE – Galerie Foto

Cum ARATĂ Anamaria Prodan după MOARTEA mamei sale. Nimănui NU i-a venit să creadă! Imaginile sunt ȘOCANTE – Galerie Foto

La nici o săptămână de la moartea mamei sale, Ionela Prodan este hotârâtă să arate totutor că familia și prietenii sunt tot pentru ea, chiar dacă se află la muncă.

Impresara a publicat o imagine de la o întâlnire importantă pe care a avut-o. Fotografia a fost însoțită de un mesaj, care i-a bucurat pe toți fanii vedetei, care a trecut printr-un coșmar ultimele săptămâni, după ce mama sa a pierdut lupta cu un cancer nemilos. 

Imaginea în care apare alături de Cornel Țălnar a fost însoțită de un mesaj în limba engleză: „#lovemyfriends #corneltalnar #bestcoach #lovemylife #perfectday (#ÎmiIubescPrietenii #CornelȚălnar #CelMaiBunAntrenor #ÎmiIubescViața #OZiPerfectă) (…)”.

Îmbrăcată în doliu, cu haine sport și părul coafat lejer, Anamaria Prodan s-a întâlnit astăzi cu antrenorul Cornel Țălnar. Când a fost făcută poza, fiica Ionelei Prodan a zâmbit larg, semn că vrea să fie puternică în memoria mamei sale și să nu rămână căzută la pământ de tragedia care s-a abătut asupra ei.

Cântăreața de muzică populară s-a stîn din viață luni, 16 aprilie, în timp ce se află internată la Spitalul Elias din Capitală. Ionela Prodan s-a luptat în ultimele luni din viață cu o boală cumplită: cancerul pancreatic.

Îndrăgită interpreta s-a stins din viață la vârstă de 70 de ani. Potrivit surselor din preajma artistei, ea mai trăia în ultima perioada doar cu ajutorul aparatelor, fiind în comă hepatică de mai multe zile.