Evenimentul Zilei > Actualitate > Ilinca Vandici: „Sunt de modă veche… Încă mai cred în instituția căsătoriei”
Ilinca Vandici: „Sunt de modă veche… Încă mai cred în instituția căsătoriei”

Ilinca Vandici: „Sunt de modă veche… Încă mai cred în instituția căsătoriei”

Este frumoasă, vedetă, burlăciță și zgârcită cu informațiile despre viața personală, așa că ziarele să grăbesc să noteze fiecare mișcare a Ilincăi Vandici. După o presupusă, scurtă și mediatizată relație cu Liviu Vârciu, ce s-a finalizat cu emisiunea „O iubire de-o vară” de la Kanal D (din 28 iulie), Ilinca Vandici spune, după câteva luni în care a lipsit de pe TV, că în această perioadă este mai preocupată de carieră, decât de iubiți.

„În momentul de față, cariera este o prioritate în viața mea, îmi doresc să realizez lucruri mari, performanță și abia aștept să mă întâlnesc din nou cu toți telespectatorii care mă apreciază”, a povestit Ilinca Vandici pentru EVZ. Ilinca a dezvăluit și că din toamnă „pregătesc și alte surprize, tot la Kanal D!”.

În presă s-a vorbit mult de faptul că Ilinca Vandici si Liviu Vârciu au lăsat să se înţeleagă, în urmă cu două luni, că între ei s-ar fi înfiripat ceva, dar că totul a fost doar o strategie de marketing a postului turcesc unde cei doi vor prezenta împreună emisiunea „O iubire de-o vară”. Vedeta susține că nu a fost o strategie și că diferențele mari dintre ei fac iubirea imposibilă. „Avem o relație profesională excepțională. Suntem diferiți și evident că și modul în care vedem viața sau iubirea este diferit”, a spus Ilinca. În ceea ce privește dragostea, Ilinca Vandici crede că este „de modă veche”. „Încă mai cred în instituția căsătoriei, încă mai cred că dacă doi oameni se iubesc și se respectă, își pot întemeia o familie frumoasă. Nu înțeleg teama sau fuga unora de oficializare, un act nu ar trebui să schimbe nimic într-o relație, decât să ofere o stabilitate și un confort psihic celor doi implicați. Nu cred că putem aparține unii altora și cu cât învățăm mai repede asta, cu atât ne putem relaxa din punct de vedere emoțional și putem clădi relații frumoase”, crede Ilinca Vandici.

„O iubire de-o vară”, noul proiect ce va debuta de la sfârșitul lunii la Kanal D este despre iubire, vară, multă distracție și oameni frumoși care vor să se îndrăgostească.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: