Evenimentul Zilei > Justitie > Kovesi şi Ion Iliescu. Cine ar fi crezut? LEGĂTURA a fost DEVOALATĂ. Se întâmpla în mandatul de Procuror General
Kovesi şi Ion Iliescu. Cine ar fi crezut? LEGĂTURA a fost DEVOALATĂ. Se întâmpla în mandatul de Procuror General

Kovesi şi Ion Iliescu. Cine ar fi crezut? LEGĂTURA a fost DEVOALATĂ. Se întâmpla în mandatul de Procuror General

Ies la iveală noi detalii cutremurătoare despre Dosarul Revoluției. Teodor Mărieș a făcut dezvăluiri cu privire la Dosarul Revoluției și modul în care Laura Codruța Kovesi l-a scos pe Ion Iliescu de sub urmărire.

„Credinţa mea este că doar o voinţă politică poate duce la finalizarea acestor dosare. Ce se întâmplă în acea perioadă… Iau documentele, ne judecăm la Curtea Europeană şi câştigăm în 2011. Sunt nevoit să mai fac o grevă pentru că nu îmi dăduseră jurnalele de luptă. Pentru desecretizarea lor, am reluat greva în ianuarie 2011, care s-a terminat la sfârşitul lui martie, cu succes. Guvernul Boc a desecretizat documentele şi instituţiile le-au predat. Au ajutat enorm şi am salvat istoria, dacă stăm să ne gândim. Acolo sunt probe indubitabile.

Dosarul pleacă la Secţia civilă, pentru că ne obligase Curtea Constituţională. Acolo, în Dosarul Revoluţiei, doamna Kovesi face o aventură de neînţeles. Nu avea ce căuta să pună o rezoluţie, în calitate de procuror general, pe scoaterea lui Ion Iliescu de sub urmărire. Ne încalcă dreptul la un recurs”, a povestit Teodor Mărieș, la un interviu acordat pentru DCNews.

 

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: