Ilie Nastase, perechea Martinei Navratilova

Ilie Nastase, perechea Martinei Navratilova

Martina Navratilova si Monica Seles, doua dintre cele mai valoroase jucatoare de tenis din toate timpurile, au oferit o seara magica duminica, la Arenele BNR.

Dupa un meci demonstrativ jucat cu indarjire de cele doua, in care castig de cauza a avut Seles (mai tanara cu 18 ani decat Navratilova), fostele mari campioane au acceptat un meci de dublu-mixt. Parteneri au fost celebrii Ilie Nastase, care a evoluat alaturi de Navratilova, si Mansour Bahrami, care a facut pereche cu Seles.

Monica, prea serioasa

Spectaculosii Nastase si Bahrami au ridicat spectatorii in picioare cu tot felul de giumbuslucuri, glume si lovituri fenomenale. Desi sobra la inceput, Martina Navratilova a marsat la provocarile lui „Nasty”. Cea mai titrata jucatoare din istoria tenisului a glumit cu spectatorii, cu copiii de mingi si a incercat sa-l loveasca de mai multe ori cu mingea pe Bahrami, mai ales ca iranianul l-a ironizat tot timpul pe Nastase: „Hai, Ilie! Hai, Ilie! Chiar nu mai poti nici macar sa servesti?”.

Ne puteți urmări și pe Google News

In schimb, Monica Seles si-a pastrat cunoscuta rigiditate pe care o afisa si pe vremea cand facea legea in tenisul feminin. De altfel, Seles a marturisit ca se gandeste destul de serios la o eventuala revenire in circuitul profesionist. Deocamdata, americanca nascuta in fosta Iugoslavie a ales sa mai ramana cateva zile la Bucuresti, pentru a vizita orasul. Navratilova, si ea americanca de adoptie, a plecat insa ieri-dimineata spre Praga, orasul sau natal.