Evenimentul Zilei > Politica > „Îl apăr pe omul care dă două salarii la gogoșerie!”. Rareș Bodan dezvăluie planurile PNL
„Îl apăr pe omul care dă două salarii la gogoșerie!”. Rareș Bodan dezvăluie planurile PNL

„Îl apăr pe omul care dă două salarii la gogoșerie!”. Rareș Bodan dezvăluie planurile PNL

Invitat în platourile Antenei 3, unde s-a dus și „pentru a le lua apărarea colegilor liberali”, Rareș Bogdan a declarat că de la 1 septembrie, de când PNL va mări pensiile, „discuția se va muta pe alt subiect”.

Apoi, Rareș Bogdan a spus că PNL va avea o altă miză:„De aici încolo, discuția e pe următorul subiect: noi, liberalii, vrem să aducem investiții, să arătăm România, să o prezentăm la Londra, la Dubai, la New York”.

Pe de altă parte, fostul jurnalist i-a luat apărarea ministrului Dezvoltării, pentru bâlbăiala din urmă cu câteva zile, când, la începutul ședinței de Guvern, nu a reușit să spună fără să greșească „PNDL 2”. El a amintit că ministrul vine din mediul privat și că deține o companie care „dă vreo 400 de salarii”:

„Acest om plătește salarii de 25 de ani și are o companie privată care și-a plătit toate taxele și impozitele și care dă vreo 400 de salarii. Eu, ca susținător al antreprenorilor, niciodată nu am să refuz omul care a dat două salarii la gogoșărie. Îl voi apăra pe cel care dă salarii și care se bate cu statul, care de cele mai multe ori pune opreliști sau e coercitiv(…) Îi voi susține pe investitori. Motorul dezvoltării unei țări este ca mediul privat, investitorii români, străini să aibă toate facilitățile, statul nu face decât să apese pe cap investitorul”.