Apoi, Rareș Bogdan a spus că PNL va avea o altă miză:„De aici încolo, discuția e pe următorul subiect: noi, liberalii, vrem să aducem investiții, să arătăm România, să o prezentăm la Londra, la Dubai, la New York”.

Pe de altă parte, fostul jurnalist i-a luat apărarea ministrului Dezvoltării, pentru bâlbăiala din urmă cu câteva zile, când, la începutul ședinței de Guvern, nu a reușit să spună fără să greșească „PNDL 2”. El a amintit că ministrul vine din mediul privat și că deține o companie care „dă vreo 400 de salarii”:

„Acest om plătește salarii de 25 de ani și are o companie privată care și-a plătit toate taxele și impozitele și care dă vreo 400 de salarii. Eu, ca susținător al antreprenorilor, niciodată nu am să refuz omul care a dat două salarii la gogoșărie. Îl voi apăra pe cel care dă salarii și care se bate cu statul, care de cele mai multe ori pune opreliști sau e coercitiv(…) Îi voi susține pe investitori. Motorul dezvoltării unei țări este ca mediul privat, investitorii români, străini să aibă toate facilitățile, statul nu face decât să apese pe cap investitorul”.