Real Madrid şi FC Barcelona au încheiat la egalitate, scor 2-2, partida disputată duminică seară, pe arena "Santiago Bernabeu", în prima manşă a Supercupei Spaniei.

Golurile gazdelor au fost marcate de Özil (13) şi Xabi Alonso (54), în timp ce pentru catalani au punctat Villa (36) şi Messi (45).

Manşa secundă va avea loc mâine seară, pe arena "Camp Nou".

Fabregas, cinci ani la Barça

Real Madrid şi FC Barcelona s-au înfruntat, duminică seară, pentru a cincea oară în acest an. În primăvară, cele două mari rivale s-au întâlnit în campionat (1-1 la Madrid), în finala Cupei Spaniei (câştigată cu 1-0 de echipa antrenată de Jose Mourinho) şi în semifinalele Ligii Campionilor (2-0 pentru Barcelona pe "Santiago Bernabeu" şi 1-1 pe "Camp Nou").

În prima manşă a Supercupei, madrilenii au fost mai prezenţi în joc, dominându-şi clar adversarii, dar catalanii s-au dovedit mai oportunişti, punctând atunci când au avut ocazia.

Iker Casillas, portarul echipei Real Madrid, nu şi-a putut ascunde frustrarea cauzată de rezultatul final al meciului: "În prima repriză am jucat foarte bine. Sunt mulţumit de evoluţia noastră, dar sunt dezgustat de rezultat! Jocul pe care l-am practicat în prima repriză este calea pe care trebuie s-o urmăm. Am arătat că îi putem face faţă Barcelonei în noul sezon".

Conducătorii de la FC Barcelona l-au prezentat oficial, ieri, pe fostul "tunar" Cesc Fabregas, care a semnat cu gruparea catalană un contract pe cinci ani. "Îi mulţumesc lui Guardiola pentru încrederea acordată şi pentru toate eforturile făcute pentru ca eu să vin aici. Ştiu că sunt în echipă cu cei mai buni jucători din lume", a spus Fabregas.

"Sunt mulţumit de evoluţia noastră, dar sunt dezgustat de rezultat! Am arătat că îi putem face faţă Barcelonei în noul sezon."

IKER CASILLAS, portarul echipei Real Madrid